Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înscrie meci de meci, dar "Regele" tot nu e mulţumit de el! Eric, pus sub presiune: "Mi-a promis ceva"

VIDEO | Înscrie meci de meci, dar "Regele" tot nu e mulţumit de el! Eric, pus sub presiune: "Mi-a promis ceva"

Farul Constanța

Comentarii

Cu toate că a marcat şi duminică seară şi astfel a devenit golgheterul campionatului, Eric de Oliveira nu primeşte laude de la Gică Hagi. Ba din contră, brazilianul este în continuare sub monitorizarea managerului tehnic al Viitorului, din cauza condiţiei fizice pe care o are.

Decarul Viitorului a făcut un pariu cu antrenorul său că va ajunge rapid la greutatea optimă pentru performanţă. 
 
"Eric trebuie să slăbească şi să arate mai bine dacă vrea să joace şi mai bine. Nu ştiu dacă vouă vă place. Eu nu am dubii în legătură cu el, dar încă nu e la nivelul meu. Mi-a promis ceva şi trebuie să se ţină de cuvânt, să mai tragă de el dacă vrea să rămână cu noi. Eu vreau să îl fac mai iute, că fotbal ştie" a fost reacţia Regelui la sfârşitul meciului de la Sfântu Gheorghe. 
 
Viitorul este lider după patru etape în Liga I. Iar Hagi se gândeşte că ar putea repetea perfomanţa din urmă cu doi ani. 
 
"Dacă sunt Eric, Achim, Artean, Ţîru şi încă câţiva care au experienţă şi dacă i-am bătut pe CFR fără 7 jucători, de ce să nu aspirăm şi noi pe acolo? Doar cu gândul. Nu spunem nimic, pentru că nu suntem noi cineva...noi suntem mici, aşa. Cine e Viitorul? Dar, uite: am mai câştigat o Cupă, o Supercupă cu 7 jucători noi. Nu am schimbat eu 11 jucători, ca Dan, dar am schimbat 7  Vă las pe voi să decideţi că văd că se înscrie toată lumea la campionat. Ce ar fi să mă înscriu şi eu....? Sunt mai mic aşa şi de înălţime şi îi las pe ei. Noi ne vedem de ale noastre, trebuie să luptăm"  a încheiat Hagi. 
 

Afla mai multe despre: viitorulerichagigreutategolgheter 

viewscnt
Articole similare