Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întâi i-a arătat doar "galben", după l-a eliminat. Un nou caz în Liga 1 în care arbitrul a schimbat culoarea cartonaşului

VIDEO | Întâi i-a arătat doar "galben", după l-a eliminat. Un nou caz în Liga 1 în care arbitrul a schimbat culoarea cartonaşului

Fotbal intern

Comentarii

Vladimir Gogov, jucătorul celor de la Academica Clinceni, a fost eliminat în partida cu FC Botoşani.

FC Botoşani a deschis scorul în debutul meciului, după ce Enrico Papa a marcat în minutul 7.

După mai multe ocazii ratate de moldoveni sau scoase de pe linia porţii de jucătorii ilfovenilor, tabela indica 1-0, la pauză, în favoarea moldovenilor.

Andrei Antohie i-a arătat doar "galben" lui Vladimir Gogov, dar şi-a schimbat decizia

Totuşi, în minutul 53, Vladimir Gogov a avut o intrare dură la mijlocul terenului. Mijlocaşul bulgar a intrat direct cu talpa la tibia lui Eduard Florescu.

Pentru acest moment, Gogov a primit cartonaşul galben din partea centralului Andrei Antohie.

După ce a văzut urmările de pe piciorul jucătorului de la Botoşani, arbitrul partidei a revenit asupra deciziei, l-a chemat înapoi pe Vladimir Gogov şi i-a arătat cartonaşul roşu.

Prin urmare, Academica Clinceni a jucat în inferioritate numerică din acel moment.

O decizie similară a avut loc şi în primul meci al etapei, Rapid - Sepsi, încheiat scor 1-1. Atunci, Alex Albu a avut de asemenea o intrare dură şi a fost penalizat iniţial cu cartonaş galben, dar Sebastian Coţescu i-a arătat cartonaşul roşu. Jucătorul Rapidului a primit două etape de suspendare, conform LPF.

Afla mai multe despre: botosaniclincenigogovarbitruliga 1 

viewscnt
Articole similare