Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Întâlnim favorita grupei". Ce jucător din naţionala Serbiei i-a atras atenţia lui Săpunaru: "E într-o formă foarte bună"

VIDEO | "Întâlnim favorita grupei". Ce jucător din naţionala Serbiei i-a atras atenţia lui Săpunaru: "E într-o formă foarte bună"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va juca, mâine, cu Serbia, pe Arena Naţională, un meci extrem de important în etapa a patra din Liga Naţiunilor. În cazul unei victorii, tricolorii pregătiţi de Cosmin Contra ar trece pe primul loc în grupă.

"Este favorita grupei, are jucători care evoluează la cluburi bune din străinătate şi are un avantaj faţă de noi. Cred că echipa naţională a României a dat dovadă de caracter în meciul cu Lituania. Am câştigat un meci greu, pe un teren greu, după ce am primit gol în minutul 90. Sperăm ca publicul să fie alături de noi pe tot parcursul meciului. Suntem la trei puncte de a trece pe primul loc în Liga Naţiunilor.

Mitrovic este într-o formă bună, are opt goluri în Anglia, Serbia are jucători foarte buni. Însă, nu contează cum joacă fiecare în parte. Cred că ar trebui să fim atenţi la ei ca o echipă, nu trebuie să ne intereseze fiecare jucător în parte" , a declarat Cristian Săpunaru la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cosmin contraarena nationalaserbiaromania 

viewscnt
Articole similare