Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întâlnire de gradul zero între Mihai Stoica şi Alexa. Ce a ieşit între cei doi după ce antrenorul a refuzat să lucreze cu Meme la FCSB

VIDEO | Întâlnire de gradul zero între Mihai Stoica şi Alexa. Ce a ieşit între cei doi după ce antrenorul a refuzat să lucreze cu Meme la FCSB

Superliga

Comentarii

Dan Alexa şi Mihai Stoica s-au întâlnit pentru prima dată după episodul din decembrie atunci când, Alexa s-a aflat pe lista lui Becali cu înlocuitori pentru lui Dică.

Alexa a fost pe lista celor de la FCSB, după ce Dică s-a despărţit de echipa vicecampioană. Antrenoru Dunării ar fi fost dispus să meargă la FCSB, dar i-a comunicat lui Becali, că ar vrea să comunice direct cu el. Cu alte cuvinte, că nu doreşte să colaboreze cu Mihai Stoica. De partea cealaltă, directorul sportiv nu i-ar fi comunicat direct lui Becali că nu-l vrea pe Alexa antrenor, dar s-a bucurat foarte tare atunci când finanţatorul l-a numit în locul lui Dică, pe Teja. 

Întrebat dacă s-a salutat cu Mihai Stoica, Alexa a răspuns: "Ne-am întâlnit pe culoar. Repet, e o formă de bună creştere. Nu am nici un fel de ranchiună faţă de Meme. Practic Meme este conducătorul care s-a pus de-a dura de a nu mă duce la Steaua, îmi doresc pentru Teja, pentru că îl respect foarte mult, să fie o alegere inspirată", a declarat Alexa. 

Dan Alexa nu a renunţat la ideea că într-o zi va ajunge antrenor la FCSB. Până atunci, le-a mai luat un punct roş-albaştrilor, după ce i-a eliminat în optimile Cupei României. 

"Steaua e o echipă care este foarte greu să o refuzi. Este echipa cu unul din cele mai bune bugete, nu ştiu CFR dacă are bugetul mai mare decât cel al Stelei.Probabil m-aş duce, dar niciodată să nu reneg trecutul de dinamovist sau rapidist, pentru că sunt un fost jucător şi antrenor şi iubesc foarte mult echipele astea două. Dacă mă duc la Steaua, vreau să fie pentru că sunt foarte bun", a mai spus Alexa. 

Afla mai multe despre: alexamihai stoicafcsbantrenordunarea 

viewscnt
Articole similare