Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întâlnire de gradul zero între Sharapova şi Dimitrov! Schimb de replici în direct după ce au format un cuplu în trecut: "Nu-ţi place? Oamenii se schimbă observ"

VIDEO | Întâlnire de gradul zero între Sharapova şi Dimitrov! Schimb de replici în direct după ce au format un cuplu în trecut: "Nu-ţi place? Oamenii se schimbă observ"galerie foto

Tenis

Comentarii

Fostul cuplu din tenis format din Grigor Dimitrov şi Maria Sharapova a fost protagonistul unui moment amuzant la Kooyong Classic, în Melbourne, unde au loc meciuri înainte de Australian Open. Fostul lider mondial din WTA a luat loc lângă comentatori, în timp ce jucătorul bulgar se afla pe teren.

Imediat după ce Maria Sharapova a disputat meciul cu Laura Siegmund, aceasta a fost invitată lângă comentatori, iar scena care a urmat a fost una amuzantă şi care a arătat în ce relaţii sunt cei doi foşti iubiţi după ce s-au despărţit. 

La un moment dat, rusoiaca a spus în microfon că Dimitrov se uită în direcţia ei, iar, surpriză, numărul 19 ATP a venit lângă ea şi comentatori. 

Spre surprinderea tuturor, cei doi au purtat un dialog, care a făcut deliciul fanilor tenisului:

Dimitrov: "Despre ce comentaţi?"

Comentator: "Vorbeam despre tine, de fapt"

Moment în care Sharapova a observat şortul pe care îl purta fostul iubit:

Sharapova: "Care-i treaba cu şortul galben?"

Dimitrov: "Îţi place?'

Sharapova: "Nu prea"

Dimitrov: "Serios?"

Dimitrov: "Îţi plăcea când purtam galben. Oamenii se schimbă observ"

Comentator: "Când v-aţi despărţit?"

Sharapova: "A trecut ceva timp"

Grigor Dimitrov and Maria Sharapova au format un cuplu între 2012 şi 2015, după ce relaţia lor a început prin intermediul Email. 

GALERIE FOTO CU SHARAPOVA ŞI DIMITROV

Australian Open, afectat de incendiile de proporţii

Meciurile din calificările Australian Open au fost amânate cu o oră şi apoi suspendate, din cauza calităţii aerului de la Melbourne.

Partidele ar fi trebuit să înceapă la ora locală 12.00, însă startul s-a dat la ora 13.00.

După aproximativ două ore, toate meciurile au fost suspendate, între acestea fiind şi cele dintre Laura Ioana Paar - Irina Bara şi Patricia Ţig - Leylah Fernandez.

Peste 100.000 de kilometri pătraţi de vegetaţie au ars în mai multe zone ale Australiei. Cel puţin 28 de oameni au murit pe întreg teritoriul australian de la izbucnirea incendiilor, iar mii de persoane şi-au pierdut locuinţele.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: grigor dimitrovmaria sharapovamaria sharapova grigor dimitrov cupluaustralian opengrigor dimitrov maria sharapova dialog 

viewscnt
Articole similare