Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întâlnire fulger la Casa Albă între Trump şi Infantino. Ce decizie au luat în ceea ce priveşte Cupa Mondială din 2026

VIDEO | Întâlnire fulger la Casa Albă între Trump şi Infantino. Ce decizie au luat în ceea ce priveşte Cupa Mondială din 2026

Fotbal

Comentarii

Donald Trump şi Gianni Infantino s-au întâlnit luni, la Casa Albă. Cu două săptămâni în urmă cei doi au avut o primă întâlnire în New Jersey.

Cel mai puternic om din lume, Donald Trump şi şeful fotbalului mondial s-au reîntâlnit luni, de această dată la Casa Albă. În urmă cu două săptămâni, cei doi au discutat în New Jersey la clubul de golf al lui Trump, iar acum au continuat întâlnirea, pe "acasă" la Trump. 

Principalele teme de discuţie au fost fotbalul feminin şi mai ales Cupa Mondială din 2026, găzduită de Statele Unite, Canada şi Mexic. 

"Un procentaj mare de jocuri va fi în Statele Unite şi suntem extrem de bucuroşi pentru asta. Eu şi Gianni tocmai am avut o întâlnie în care am vorbit şi despre fotbalul feminin şi despre direcţia în care se îndreaptă", a declarat Donald Trump în faţa Casei Albe. 

"Cupa Monidală va avea loc în 2026, dar pentru noi începe de acum. E cel mai mare eveniment de pe planetă. E vorba de peste patru miliarde de telespectatori din întreaga lume, iar noi plănuim să îl facem cel mai mare nu doar din punct de vedere sportiv, dar şi din punct de vedere social", a spus şi Gianni Infantino. 

Afla mai multe despre: trumpinfantinocupa mondiala 2026 

viewscnt
Articole similare