Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Înţelegi limba română?" Soiledis, savuros la conferinţa de presă: i-a surprins pe jurnalişti!

VIDEO | "Înţelegi limba română?" Soiledis, savuros la conferinţa de presă: i-a surprins pe jurnalişti!

FCSB

Comentarii

Aris Soiledis (29 de ani) a învăţat repede limba română. La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni, grecul le-a vorbit jurnaliştilor în limba română şi a spus că îi place să mânânce sarmale şi mămăligă, dintre mâncărurile tradiţionale româneşti.

Soiledis a prins repede câteva cuvinte în limba română în timpul anternamentele pe care le-a făcut la Botoşani şi FCSB. Pentru prima dată de când e în România, Soiledis a vorbit cu jurnaliştii în limba română, la conferinţa de presă. Fotbalistul grec a spus, însă, că se descurcă mai bine în engleză. Întrebat de jurnalşti, fundaşul FCSB a spus că îi place să mânânce sarmale şi mămăligă şi a mai spus că îi place în România.

"(n.r. -Înţelegi limba română?) Da, un pic
(n.r. - De la cine ai învăţat cele mai multe cuvinte?) În fiecare zi la antrenament am auzit, toţi jucătorii vorbesc. Nu e foarte greu, dar e mai bine pentru mine în engleză. 43.02
(n.r. - Îţi place în România?) Da.
(n.r. - Ce îţi place cel mai mult să mănânci aici?) Sarmale şi un pic mămăliga. Dar nu mult"
, a spus Soiledis, la conferinţa de presă.



FCSB - Academica Clinceni se joacă luni, 10 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro. Soiledis a vorbit şi despre partida cu Clinceni: "Fiecare meci este dificil. Dacă nu eşti concentrat şi nu dai 100% pe teren, orice echipă de toate învinge. Aşa că trebuie să fim extrem de atenţi la acest joc pentru că cele 3 puncte sunt foarte importante pentru noi. (n.r. - Eşti pregătit pentru acest meci?) Da, totul merge bine, echipa este pregătită şi sper să obţinem ceea ce ne dorim", a mai spus Soiledis.



 

Afla mai multe despre: soiledisromanafcsb 

viewscnt
Articole similare