Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter a învins-o pe Napoli şi a revenit pe primul loc în Serie A. Apărarea l-a trădat pe Gattuso, Lukaku a reuşit "doppietta"

VIDEO | Inter a învins-o pe Napoli şi a revenit pe primul loc în Serie A. Apărarea l-a trădat pe Gattuso, Lukaku a reuşit "doppietta"

Serie A

Comentarii

Napoli - Inter, derby-ul primei etape din 2020 din Serie A, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, 1-3. În urma acestui rezultat, Inter a revenit pe primul loc în Serie A.

Pentru Inter au marcat Lukaku (14 şi 33) şi Martinez (62), iar pentru Napoli a punctat Milik (39).

În clasament, Inter este lider cu  45 de puncte, la egalitate cu Juventus Torino. Napoli ocupă locul 8, cu 24 de puncte.


VIDEO | Napoli - Inter 1-3

ECHIPELE DE START 

  • Napoli: Meret - Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Mario Rui - Allan, Ruiz, Zielinski - Callejon, Milik, Insigne
  • Inter: Handanovic - Bastoni, de Vrij, Skriniar - Candreva, Vecino, Brozovic, Gagliardini, Biraghi - Martinez, Lukaku 

Min. 62: GOL Inter! Manolas face o greşeală în apărare, iar Lautaro Martinez îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor. 

Min. 39: GOL Napoli! Gazdele reduc rapid din diferenţă prin reuşita polonezului Milik. 

Min. 33: GOL Inter! Lukaku realizează "dubla" după o greşeală imensă a lui Meret. 

Min. 14: GOL Inter! Lukaku finalizează o acţiune cu un şut puternic, care prima oară loveşte bara dreaptă a porţii lui Meret, iar apoi se opreşte în plasa porţii. 


Inter îşi continuă marşul spre titlul de campioană, în timp ce Napoli, cu Gattuso pe bancă, vrea să recupereze punctele pierdute în prima parte a sezonului şi să revină pe locurile europene. Diferenţa însă dintre cele două echipe, cel puţin în clasament, este una imensă: 18 puncte. 

Napoli este pe locul 8, cu 24 de puncte, în timp ce Inter este pe primul loc în Serie A, la egalitate cu Juventus, cu 42 de puncte. 

ECHIPELE PROBABILE 

  • Napoli (4-3-3): Meret - Lorenzo, Manolas, Luperto, Mario Rui - Fabian Ruiz, Allan, Zielinski - Jose Callejon, Milik, Insigne
  • Inter (3-5-2): Handanovic - Godin, de Vrij, Skriniar - Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Biraghi - Lukaku, Lautaro Martinez

Afla mai multe despre: napoliinter 

viewscnt
Articole similare