Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter - Genoa 4-0. Elevii lui Antonio Conte au făcut spectacol pe teren propriu. Meci de coşmar pentru Ionuţ Radu

VIDEO | Inter - Genoa 4-0. Elevii lui Antonio Conte au făcut spectacol pe teren propriu. Meci de coşmar pentru Ionuţ Radu

Serie A

Comentarii

Într-un meci din runda cu numărul 17 din Serie A, Inter Milano a învins Genoa, scor 4-0. Golurile au fost marcate de Lukaku (dubla), Esposito şi Gagliardini. În urma acestui meci, Inter a revenit pe primul loc, la egalitate de puncte cu Juventus.

De fiecare dată, Ionuţ Radu a plecat cu plasa plină din meciurile cu Inter. 5-0, 4-0 şi acum 4-0 sunt cele trei meciurile pe care internaţionalul român le-a jucat împotriva fostei şi viitoarei sale echipe. 


VIDEO | Inter - Genoa 4-0

ECHIPELE DE START

  • Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Candreva, Vecino, Borja Valero, Gagliardini, Biraghi - Lukaku, Esposito
  • Genoa: Radu - Ghiglione, Biraschi, Romero, Criscito - Cassata, Radovanovic, Jagiello - Agudelo Ardila - Sanabria, Pinamonti

Min. 71: GOL Inter! Lukaku realizează "dubla" printr-o reuşită superbă, în vinclul porţii lui Radu. 

Min. 64: GOL Inter! Tânărul Esposito a transformat o lovitură de pedeapsă. 

Min. 33: GOL Inter! Lukaku, de data aceasta, este cel care pasează decisiv. Gagliardini majorează diferenţa pentru nerazzurri. 

Min. 31: GOL Inter! Lukaku a deschis scorul cu o lovitură de cap. 


Inter Milano, actualmente locul 2 în Serie A, evoluează sâmbătă, de la ora 19:00 împotriva celor de al Genoa, formaţie la care evoluează Ionuţ Radu. ”Grifonii” sunt din păcate pe locul 19 în clasament, cu doar 11 puncte, iar în ultimele 5 meciuri nu au reuşit să câştige niciodată.

De partea cealălaltă, echipa lui Conte a pierdut doar cu Juventus, singura înfrângere suferită în actuala stagiune de Serie A. Aflată într-o luptă oarecum nesperată pentru Scudetto, Internazionale Milano nu are alt gând decât victoria. Echipei lui Conte i s-ar putea opune Ionuţ Radu, portarul cu evoluţii foarte bune şi in acest sezon şi care are acum şansa să impresioneze chiar împotriva echipei care îl vrea înapoi.

De altfel, Inter şi Genoa au programate câteva runde de discuţii în privinţa viitorului portarului român. Cele două cluburi vor discuta în mod special despre cei doi fotbalişti împrumutaţi la penultima clasată din Serie B. Contracetele lui Ionuţ Radu şi Andrea Pinamonti vor expira la finalul actualui sezon, iar cei doi ar urma să revină la Inter. În acest moment, ambii fotbalişti sunt ameninţaţi de transferurile pe care Genoa doreşte să le facă în perioada din iarnă. Poate cea mai importantă mutare a "grifonilor" o reprezintă transferul lui Mattia Perin, de la Juventus, portar cu care Ionuţ Radu va avea o concurenţă acerbă pentru postul de titular, conform Tuttosport.

Presa italiană mai susţine că Inter ar lua în calcul inclusiv varianta unei reveniri mai rapide a lui Radu în lot. Totuşi, românul ar urma să fie din nou împrumutat, dacă nu va reuşi să-i ia faţa titularului Samir Handanović.

Momentan, românul are din nou şansa să-i impresioneze pe cei de la Inter în meciul direct în care va apăra poarta ”grifonilor”, sâmbătă, la Telekom Sport, de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milano 

viewscnt
Articole similare