Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Inter - Lazio 3-1. Antonio Conte urcă pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte de super derby-ul cu AC Milan

VIDEO Inter - Lazio 3-1. Antonio Conte urcă pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte de super derby-ul cu AC Milan

Serie A

Comentarii

Inter Milano a învins-o pe Lazio cu scorul de 3-1 şi a urcat pe prima poziţie în Serie A.

Romelu Lukaku în minutele 22 şi 45 şi Lautaro Martinez în minutul 64, au dus-o pe Internazionale Milano pe primul loc în Serie A. Lazio s-a apropiat după o oră de joc, când Escalante a deviat norocos în poartă pentru 1-2. Trupa lui Conte a lovit imediat pe contraatac şi a câştigat derby-ul transmis în direct de Telekom Sport cu scorul de 3-1. Ştefan Radu era anunţat titular, dar s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit în formula de start.

Cu un punct peste AC Milan, Inter Milano este noul lider din Serie A. Formaţia lui Conte are opt puncte peste Juventus, care ocupă doar locul 4 în campionat. În etapa viitoare, Inter şi AC Milan se întâlnesc în meci direct. Va fi o nouă confruntare între Lukaku şi Ibrahimovic, prima după episodul din Cupa Italiei. Lazio este pe locul 7 cu 40 de puncte, iar etapa viitoare primeşte vizita Sampdoriei, pe Stadio Olimpico. 

LIVE VIDEO: Inter Milano - Lazio Roma 3-1

Final de meci: Inter câştigă şi urcă pe primul loc în Serie A

Minutul 64 | Gol Inter! Replică aproape imediată a gazdelor şi în urma unui contraatac condus de Lukaku, Lautaro Martinez marchează din nou. Acţiune superbă a lui Inter.

Minutul 60 | Gol Lazio! Lovitura liberă este deviată de Escalante şi ajunge în poarta lui Handanovic. 2-1

Minutul 58 |  Contraatac periculos al oaspeţilor, mingea ajunge la Lazzari care este blocat în momentul şutului

Minutul 46 | S-a reluat jocul

Parolo si Escalante intra la pauza la Lazio, ies Hoedt si Leiva

Minutul 45 | Inter - Lazio 2-0 la pauză

Minutul 45 | Gol marcat de Lukaku după ce arbitrul a consulat VAR pentru un eventual ofsaid 2-0

Minutul 42 | Şutează Lukaku, reţine uşor Reina

Minutul 37 | Şutează Immobile (LAZ) la colţul scurt, scoate Handanovic

Minutul 22 | Lukaku înscrie pentru Inter din penalty 1-0

Minutul 11 | Lautaro Martinez (INT) trimite puţin pe lângă

Echipele de start:

Inter Milano: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Lautaro Martinez, Lukaku
Lazio: Reina - Gabarron, Acerbi, Ştefan Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Alberto, Marusic - Correa, Immobile


Inter poate profita de pasul greşit făcut de AC Milan şi poate deveni noul lider din Serie A.

Milan poate pierde primul loc în Serie A, după înfrângerea surprinzătoare de la Spezia.După o primă repriză modestă, în care liderul nu a avut nici o ocazie, golurile au venit în partea a doua. Giulio Maggiore a marcat primul gol al carierei în Serie A după o acţiune colectivă a nou promovatei. După 11 minute, s-a făcut 2-0. Bastoni a prins un şut senzaţional şi a bifat aceeaşi performanţă ca şi Maggiore, prima reuşită în Serie A. Milan nu a avut replică, iar dacă Inter o bate pe Lazio diseară trece pe primul loc.

În ciuda problemelor financiare, Inter Milano poata urca pe prima poziţie a clasamentului dacă îşi câştigă partida cu Lazio Roma, echipa de pe locul 6 în acest moment.

Formaţia lui Ştefan Radu are 40 de puncte, iar în cazul unei victorii se poate apropia la numai patru puncte de adversara sa din această seară. Mai mult, Lazio o poate depăşit în clasament pe campioana Italiei, Juventus Torino, învinsă ieri de Napoli, scor 1-0.

Un meci care promite şi care are toate ingredientele unei seri fotbalistice perfecte. De la 21:45 ne mutăm pe Telekom Sport 1 pentru super partida dintre Inter Milano şi Lazio Roma. Momentele importante ale jocului pot fi urmărite şi pe site-ul www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: inter milanolazio romaştefan radu 

viewscnt
Articole similare