Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter - Ludogoreţ 2-1. Italienii trec mai departe, fără prea mari emoţii

VIDEO | Inter - Ludogoreţ 2-1. Italienii trec mai departe, fără prea mari emoţii

UEFA Europa League

Comentarii

Inter - Ludogoreţ, ACUM, în direct pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, în returul 16-imilor de finală Europa League.

LIVE | Inter - Ludogoreţ 2-1 (Biraghi 32, Lukaku 45+4 /Cauly 27)


Min. 45+4: GOOOLLL INTER!!! Gol cum rar vezi pe un teren de fotbal, marcat de Romelu Lukaku. Belgianul a şutat, Iliev a respins mingea în capul atacantului, iar mingea a intrat în poartă.

Min. 32: GOOOLLL INTER!!! Şutul lui Biraghi, din lateral stânga, fost deviat în poartă de un fundaş al bulgarilor.

Min. 27: GOOOLLL LUDOGORETS!!! Brazilianul Cauly marchează un gol controversat. Înainte să îl învingă pe Padelli, brazilianul i-a dat un brânci lui Godin, considerat regulamentar în opinia arbitrului grec.


Echipele de start:

Inter: Padelli - DAmbrosio, Ranocchia, Godin - Moses, Barella, Borja, Eriksen, Biraghi - Sanchez, Lukaku
Ludogoreţ: Iliev - Cicinho, DRAGOŞ GRIGORE, Terziev, Nedyalkov - Marcelinho, Dyakov, Badji - Wanderson, KEŞERU, Oliveira-Souza


Fotbaliştii de la Ludogorets au sosit la stadion cu măşti pe faţă

Cu un avantaj de 2-0 luat în Bulgaria, Inter primeşte vizita celor de la Ludogoreţ pe "Giuseppe Meazza". Statistica nu le dă mari speranţe bulgarilor. Trupa lui Conte a pierdut o singură dată în ultimele şase meciuri din Europa League. Oraşul Milano e sub ameninţarea coronavirusului, astfel că partida se va juca fără spectatori.

Inter - Ludogoreţ, joi, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, în returul 16-imilor de finală Europa League | Revine Keşeru

În meciul tur, din Bulgaria, doar Dragoş Grigore a fost titular dintre românii de la echipa de la sud de Dunăre. Claudiu Keşeru era în refacere după o accidentare. Acum, atacantul român are şanse să joace. E visul său să joace contra Milanului pe stadionul "Giuseppe Meazza", după cum a mărturisit într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

"Voi face tot posibilul să îmi revin, să pot să fiu sută la sută. Cu siguranţă mi-aş dori să pot să evoluez. E un moment de bifat într-o carieră de jucător şi cu atât mai mult cu cât poţi să îţi măsori forţele cu nişte jucători de talie mondială. Ar merita şi Cosmin (n.r. - Moţi) să îşi măsoare forţele cu Lukaku", a completat fostul atacant al FCSB-ului, din sezonul 2014-2015.

Inter - Ludogoreţ, joi, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, în returul 16-imilor de finală Europa League | "Inter, cu frâna de mână trasă!"

Imediat după meciul din tur, din Bulgaria, Claudiu Keşeru a mărturisit pentru Telekom Sport că Inter a lăsat senzaţia că a jucat frâna de mână trasă. "Inter, cu frâna de mână trasă, a reuşit să înscrie două goluri şi să îşi creeze încă trei, patru situaţii. Nu cred că am întâlnit astăzi cea mai bună versiune a lui Inter. Nu cred că au venit aici montaţi sută la sută", a declarat Keşeru.

Afla mai multe despre: interludogoreteuropa league 

viewscnt
Articole similare