Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter spulberă tot în Serie A: 4-2 cu AS Roma şi a cincea victorie consecutivă în campionat! Cagliari - Lazio 1-3

VIDEO | Inter spulberă tot în Serie A: 4-2 cu AS Roma şi a cincea victorie consecutivă în campionat! Cagliari - Lazio 1-3

Serie A

Comentarii

Inter, liderul din Serie A, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa AS Roma, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului Italiei. A fost a cincea victorie consecutivă din campionat pentru Inter.

AS Roma - Inter 2-4

Acerbi a deschis scorul, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani. Trupa lui De Rossi a întors scorul până la pauză. Mancini şi El Shaarawy au declanşat nebunia pe Olimpico. 

Nerazzurrii au făcut o repriză secundă fantastică şi au marcat de trei ori, fără să mai încaseze vreun gol. Thuram a egalat la doi, apoi proaspăt transferatul Angelino şi-a dat autogol, iar Inter a trecut în avantaj. 

Bastoni a închis tabela, iar echipa lui Inzaghi i-a administrat lui De Rossi prima înfrângere ca antrenor al Romei. 

Liderul s-a desprins la şapte puncte de Juventus, a doua clasată.

Cagliari - Lazio 1-3

Lazio a câştigat pe terenul lui Cagliari şi a revenit în lupta pentru ultimul loc care duce în Champions League. Prima repriză a fost marcată de autogolul comic al lui Deiola. Titular după aproapedouă luni în Serie A, Immobile a reuşit să ducă scorul la 2-0. 

A fost golul 200 pentru căpitanul lui Lazio în Serie A, performanţă la îndemnâna doar a alţi trei jucători în fotbalul modern. 

Gaetano i-a readus pe sarzi în joc, dar bucuria fanilor a fost de scurtă durată. Felipe Anderson a închis tabela. 

Lazio a venit la un punct de locurile de Champions League, dar mai sunt rivale care nu au evoluat în această etapă.

Afla mai multe despre: inter serie arezultate serie aas roma inter 

viewscnt
Articole similare