Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interes uriaş generat de primul meci al noului sezon din Liga 2: "Mă aştept la 10-11.000 de suporteri". Două echipe de tradiţie joacă în direct la Telekom Sport

VIDEO | Interes uriaş generat de primul meci al noului sezon din Liga 2: "Mă aştept la 10-11.000 de suporteri". Două echipe de tradiţie joacă în direct la Telekom Sport

Liga 2

Comentarii

Noul sezon din Liga 2 va începe cu un meci între două echipe de tradiţie din fotbalul românesc, CSM Reşiţa - U Cluj, iar aşteptările sunt uriaşe. Partida poate genera un interesa mai mare decât multe meciuri din prima ligă.

"Mă aştept la 10-11.000 de suporteri la Reşiţa, pentru că ei nu au mai jucat de foarte mult timp în Liga a 2-a, respectăm adversarul, chiar am lucrat la acest aspect pentru că este primul joc şi trebuie să tratăm adversarul cu multă seriozitate. Va fi un campionat foarte disputat, cu echipe de tradiţie, cu suporteri, ceea ce este foarte bine pentru fotbal", a declarat Cristian Dulca la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Stadionul "Mircea Chivu" din Reşiţa are o capacitate de 12.500 de spectatori şi, având în vedere că ambele echipe beneficiază de galerii pătimaşe, care îşi încurajează favoriţii indiferent de condiţii, ne putem aştepta la un adevărat spectacol, cel puţin în tribunele arenei.

Noul antrenor al ardelenilor, care l-a înlocuit pe Bogdan Lobonţ după ce fostul internaţional a ratat promovarea în Liga 1 la baraj, menţine acelaşi obiectiv ca în stagiunea trecută - promovarea în primul eşalon: "U Cluj are un lot bun şi ne luptăm pentru promovare. Este foarte important începutul de campionat".

Afla mai multe despre: u clujcristi dulcacsm resita 

viewscnt
Articole similare