Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interimarul de la FCSB, savuros: "Nici mie nu mi-a căzut bine declaraţia pe care am dat-o". De ce crede că echipa este în creştere de formă

VIDEO | Interimarul de la FCSB, savuros: "Nici mie nu mi-a căzut bine declaraţia pe care am dat-o". De ce crede că echipa este în creştere de formă

FCSB

Comentarii

Antrenorul interimar al echipei FCSB, Vergil Andronache, a declarat că vicecampioana Ligii 1 este în creştere de formă, la finalul meciului cu Mlada Boleslav, scor 0-0.

Mai întâi de toate, însă, Vergil Andronache a ţinut să îşi ceară scuze pentru ieşirea nervoasă avută în ultima conferinţă de presă.

"Vreau să îmi cer scuze pentru ultima conferinţă, nu am crezut că declaraţiile mele vor fi înţelese în acest fel. Când am văzut şi eu declaraţia după câteva ore, la rece, nici mie nu mi-a căzut prea bine. Recunosc că am exagerat.

Mesajul meu de fapt a fost ca echipa să ştie că are un antrenor, că se poate baza pe un om care să îi conducă. Ştiam că e un meci extraordinar de greu, eram în nişte momente grele", a spus antrenorul interimar al echipei FCSB, Vergil Andronache, la conferinţa de presă.

În ceea ce îl priveşte pe Mircea Lucescu, Vergil Andronache a declarat că acesta a ţinut un scurt discurs motivaţional în faţa echipei: "Nu este un secret, a intrat la noi în vestiar, a ţinut un discurs motivaţional şi nimic mai mult. Băieţii au fost încântaţi, am fost încântaţi cu toţii".

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Partida retur va avea loc joia viitoare, în Cehia.

"Consider că este o echipă foarte organizată, disciplinată tactic, am observat acest lucru. De aceea, ne-am propus în primul rând să nu primim gol acasă. Repriza a doua am controlat-o aproape în întregime, ne-am creat situaţii de gol.

Noi suntem mulţumiţi că 50% din ce ne-am propus am îndeplinit, adică să nu primim gol. Ne pare rău că nu am reuşit să dăm gol. Cred că suntem pe un drum ascendent, îmi pare foarte bine că echipa a păstrat cel puţin aceeaşi atitudine.

Meciul retur va fi unul la fel de echilibrat. Sperăm şi mergem cu mare încredere să ne calificăm. Am fost foarte preocupaţi să nu primim gol. Nu e uşor, veneam după trei înfrângeri", a adăugat Andronache.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare