Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu cu Nicolae Stanciu: ”Sunt foarte fericit că sunt la Sparta!” Când ar putea debuta

VIDEO | Interviu cu Nicolae Stanciu: ”Sunt foarte fericit că sunt la Sparta!” Când ar putea debuta

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Spartei Praga, după ce a plecat de la Anderlecht. Mijlocaşul de 24 de ani ar putea debuta joi, în amicalul cu Loko Vltavin, meci programat la ora 15:00.

Până la urmă, Sparta Praga a reuşit să-l transfere pe Nicolae Stanciu, la capătul unor negocieri care s-au întins pe o perioadă de aproximativ o lună. Anderlecht a acceptat să primească 3,7 milioane de euro, plus bonusuri care pot duce suma la 6 milioane de euro. În plus, belgienii au păstrat 15% dintr-o eventuală revânzare.

Nicolae Stanciu spune că se simte foarte fericit că această mutare s-a realizat. Internaţionalul român susţine că a fost foarte bine primit de noii colegi, iar antrenorul Andrea Stramaccioni i-a lăsat o impresie foarte bună.

Bine ai venit la AC Sparta! Cum te simţi acum, când faci parte din echipă şi eşti oficial jucătorul Spartei?


În primul rând, vreau să mulţumesc pentru primire, mă simt foarte bine, sunt fericit că în sfârşit am semnat şi aştept cu nerăbdare meciurile ce vor urma.

Ce părere ai despre noii tăi colegi? Cum te-au primit?
Sunt de treabă, este un colectiv frumos, îl ştiam deja pe Bogdan (n.r. Vătăjelu), un alt român. Sunt băieţi de treabă şi mă simt foarte confortabil aici.

Ce părere ai despre noul tău antrenor? Cum te simţi jucând pentru el?
Am o părere bună, am vorbit ieri cu el, mi-a urat bun venit şi sunt nerăbdător să joc cât mai bine, să câştigăm următoarele meciuri şi să fac un joc bun aici la Sparta.

A durat ceva timp până s-a făcut transferul de la Anderlecht, cum a fost ultima săptămâna pentru tine?
Da, a durat ceva, dar acum sunt fericit că sunt aici, nu am apucat să mă odihnesc prea mult în ultimele două săptămâni şi acum sunt fericit că mă aflu aici, este ce mi-am dorit, este ceea ce contează mai mult.

Joi aveţi meci, cum te simţi?
Sunt încântat, va fi primul meu meci oficial la Sparta, va trebui să ne cunoaştem între noi, jucătorii, şi să jucăm cât mai bine posibil.

Afla mai multe despre: nicolae stanciusparta pragacehia 

viewscnt
Articole similare