Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu cu totul şi cu totul special, după victoria obţinută de Dinamo în Liga Campionilor. Ante Kuduz a răspuns curiozităţilor lui Mamdouh Shebib

VIDEO | Interviu cu totul şi cu totul special, după victoria obţinută de Dinamo în Liga Campionilor. Ante Kuduz a răspuns curiozităţilor lui Mamdouh Shebib

Handbal

Comentarii

Mamdouh Shebib şi Ante Kuduz, handbaliştii străini ai echipei Dinamo, au fost protagoniştii unui interviu cu totul şi cu totul special, la finalul meciului câştigat de "dulăi" în faţa ruşilor de la Chekhovskie Medvedi.

Egipteanul Shebib l-a luat la întrebări pe colegul său croat, cei doi dând dovadă de acelaşi profesionalism pe care îl arată şi pe parchet.

Mamdouh Shebib: Mister Kuduz, ce părere ai despre meciul de astăzi? Despre startul de meci şi despre restul?

Ante Kuduz: La început a fost un meci foarte dificil, am ratat câteva lovituri, dar la finalul primei reprize am reuşit să ţinem un ritm bun şi am întors scorul în favoarea noastră. 

Mamdouh Shebib: Ce crezi despre următoarele meciuri? Care este visul tău în Liga Campionilor?

Ante Kuduz: Trebuie să câştigăm acest play-off şi să scriem din nou istorie în handbalul din România.

Mamdouh Shebib: Ce crezi despre Ligă? Îi va fi uşor lui Dinamo să câştige? Ce crezi despre asta?

Ante Kuduz: Fiecare meci aduce o provocare diferită, o motivare diferită, aşa că trebuie să fim pregătiţi.

Mamdouh Shebib: Vreau să te întreb ceva şi din afara handbalului. Ce crezi despre România, despre Bucureşti? Îţi place oraşul? Constanţa, Bucureşti?

Ante Kuduz: Nu am avut timp să merg la Constanţa, pentru că avem antrenamente şi sunt tot timpul în Bucureşti. Este un oraş frumos, cu mâncare foarte bună. Prefer sarmalele, sunt cele mai bune. Are multe clădiri frumoase, parcuri şi îmi place aici.

Dinamo a învins Chekhovskie Medvedi, scor 34-23

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 34-23, echipa Chekhovskie Medvedi, într-un meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Echipa bucureşteană este deja calificată în play-off-ul competiţiei.

În ultima etapă a grupei D, Dinamo va întâlni formaţia GOG, în data de 1 decembrie, în deplasare.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare