Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu de "10". Omul momentului în Liga 1, Coman a răspuns unor întrebări inedite despre viaţa personală şi cea profesională

VIDEO | Interviu de "10". Omul momentului în Liga 1, Coman a răspuns unor întrebări inedite despre viaţa personală şi cea profesională

Superliga

Comentarii

Cel mai în formă fotbalist de la FCSB este Florinel Coman. Golgheterul echipei, cu şapte reuşite, internaţionalul roş-albaştrilor a oferit un interviu inedit, chiar din cantonamentul echipei naţionale. Atacantul a răspuns la zece întrebări ale fanilor, atât din viaţa persoanală, cât şi din cea profesională.

Startul de carieră, debutul nefast la FCSB, experienţa căpătată de la Hagi, tatuajele sau hobby-urile, au fost printre curiozităţile fanilor care l-au luat la întrebări pe Florinel Coman.

- CUM AI TRECUT PESTE MOMENTELE GRELE DE ANUL TRECUT, CÂND NU AI PUTUT JUCA ŞI CE TE-A FĂCUT SĂ DEVII MAI AMBIŢIOS ŞI SĂ DEVII MAI BUN ÎN CONTINUARE?
- Faptul că nu am jucat prima oară când am venit la Steaua m-a ambiţionat foarte mult, erau meciuri în care nici măcar nu intram, aşa că m-am ambiţionat, am făcut antrenamente suplimentare, m-am pregătit foarte bine la antrenamente şi mi-am aşteptat rândul.

- DACĂ AI ŞTII CĂ ÎNTR-O ORĂ VINE SFÂRŞITUL LUMII, CE AI FACE ÎN ACEA ULTIMĂ ORĂ?
- M-aş ruga, că poate trece.

- ÎN CE MĂSURĂ ŢI-AU INFLUENŢAT STILUL DE JOC, POSTUL PE CARE JOCI ACUM ANTRENAMENTELE DE LA LUCEAFĂRUL BRĂILA?
-
Aveam 10 ani atunci, m-au influenţat spre performanţă, pentru că de acolo am făcut pasul la Academia Hagi.  Am avut antrenori foarte buni la Luceafărul, m-au învăţat...chiar de atunci exersam loviturile libere, rămâneam după antrenament cu antrenorii mei şi făceam suplimentar execuţii, aşa că cred eu că 80% ei m-au influenţat spre performanţă.

- CARE E CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE L-AI ÎNVĂŢAT DE LA GHEORGHE HAGI?
-
 Să munceşti foarte mult la antrenament, pentru că la fel cum te antrenezi, aşa joci.

- ŞTIU CĂ AI DOUĂ TATUAJE, DE UNDE ŞI CÂND A VENIT PASIUNEA PENTRU BATMAN ŞI PENTRU JOKER?
-
Din filme. Admir foarte mult filmele cu Joker şi cu Batman, aşa că mi-am zis să-mi tatuez, pentru că am copilărit cu ei, mă uitam mult şi la desene şi mi-au marcat copilăria.

- CÂND AI VĂZUT CĂ JOCUL NU MERGE, SPRE SFÂRŞITUL MECIULUI CU NORVEGIA, TE POMENEAM CĂ NU EŞTI PE TEREN. CUM TE-AI MANIFESTAT TU ATUNCI, CUM ERA PE BANCĂ?
-
Era tensiune foarte mare, mai ales că atunci conduceam cu 1-0. Sincer, chiar nu m-am gândit, nu am fost nicio secundă supărat sau ceva de genul pentru că nu am intrat. Atunci chiar mă gândeam doar să se termine 1-0 şi să câştigăm acel meci.

AVÂND ÎN VEDERE CĂ PÂNĂ LA 16 ANI AI EVOLUAT CA NUMĂR 9 ŞI ACUM JOCI ÎN BANDA STÂNGĂ, CE POST AI PREFERA CA TITULAR LA ECHIPA NAŢIONALĂ PE VIITOR? UNDE CREZI CĂ DAI RANDAMENTUL CEL MAI BUN?
Sincer, ambele posturi îmi plac la fel de tare. Este adevărat că am jucat mai mult atacant în juniorat. Nu-mi plăcea să joc deloc bandă atunci, dar de când am făcut pasul la seniori am jucat extremă şi îmi este foarte greu să aleg unde aş prefera să joc. Cred că ambele.

- EŞTI MULŢUMIT DE RATINGUL DIN FIFA 2020 SAU CONSIDERI CĂ MERITAI MAI MULT?
-
Eu consider că meritam mai mult. Am văzut şi eu şi am jucat FIFA şi cred eu că meritam puţin mai mult.

- CARE E VISUL TĂU IMPOSIBIL? CEVA CE ŢI-AR PLĂCEA SĂ FACI, DAR ŞTII CĂ POATE NU VEI REUŞI?
-
Sincer, nu m-am gândit niciodată la ceva ce nu aş putea să fac. Cred că dacă ai un vis, nu este un imposibil, părerea mea.

- VĂD CĂ AI DEVENIT EXPERT ÎN EXECUTAREA LOVITURILOR LIBERE. CARE E SECRETUL TĂU? TĂRIA ŞUTULUI SAU ANTRENAMENTELE SOLIDE?
Antrenamentele. Am marcat acest gol cu Botoşaniul, rămăsesem în săptămâna premergătoare meciului în fiecare zi după antrenament am rămas şi am exersat loviturile libere şi chiar când a venit meciul mă şi gândeam că poate voi reuşi să marchez. Îmi doream foarte mult să marchez din lovitură liberă, am avut ocazii şi în campionatul trecut şi chiar îmi doream foarte tare să marchez din lovitură liberă.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanromanialiga 1echipa nationala 

viewscnt
Articole similare