Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu fără ascunzişuri cu Simona Halep înaintea debutului la Indian Wells: "Caut perfecţiunea"

VIDEO | Interviu fără ascunzişuri cu Simona Halep înaintea debutului la Indian Wells: "Caut perfecţiunea"

Tenis

Comentarii

Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecută, în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, fază în care o va întâlni pe Simona Halep, liderul WTA.

Sportiva noastră a oferit un interviu interesant cu o zi înaintea debutului său în turneu. 

"Când am venit la Indian Wells eram puţin supărată. Nu simţeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis «Ai lipsit 3 săptămâni şi e normal ce se întâmplă». Nu simt presiune, mai ales de când am devenit lider mondial, îmi place să fiu pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia mondială şi desigur aşteptările sunt mai mari acum, eu aştept mai mult de la mine, dar în acelaşi timp încerc să înţeleg ce se întâmplă cu mine.  Vreau să-mi îmbunătăţesc jocul în continuare, acum că am atins locul întâi nu mă mai gândesc la clasament, mă antrenez pentru a câştiga un turneu de Mare Şlem şi pentru alte titluri.

Faptul că locul 1 este disputat între mai multe fete înseamnă că în top 10 sunt foarte multe jucătoare bune, care au un nivel similiar. Fiecare turneu este deschis şi este mult mai interesant aşa. Ne distrăm mai mult aşa. Nu spun că era plictisitor când Serena câştiga tot şi era pe locul 1 pentru că e o mare campioană. Dar acum este diferit şi e mai interesant

Mereu caut perfecţiunea, dar în acelaşi timp ştiu că nu există. Este puţin ciudat. Dar am lucrat cu cineva pentru a fi mai bună cu mine, pentru a înţelege că nu pot fi perfectă mereu şi că e nevoie de timp. Mă descurc bine şi probabil de aceea am ajuns numărul 1.

Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată nu am crezut 100% că pot face asta. După ce am reuşit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice este posibil şi că pot face orice".

Afla mai multe despre: simona halepteniswtaindian wells 

viewscnt
Articole similare