Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interviu inedit cu Istvan Kovacs, în ziua derby-ului CFR - FCSB. "Cea mai mare diferenţă între Liga 1 şi Champions League?"

VIDEO | Interviu inedit cu Istvan Kovacs, în ziua derby-ului CFR - FCSB. "Cea mai mare diferenţă între Liga 1 şi Champions League?"

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs, care a oficiat în premieră la un meci din grupele Ligii Campionilor toamna trecută, a răspuns mai multor curiozităţi într-un interviu acordat site-ului frf.ro.

Printre altele, arbitrul care va oficia derby-ul de duminică dintre CFR Cluj şi FCSB a vorbit despre cea mai mare diferenţă dintre meciurile de Liga 1 şi cele de Liga Campionilor. Istvan Kovacs spune că partidele din cea mai tare competiţie a Europei sunt mai solicitante pentru arbitri.

"Ceasurile ne arată câţi kilometri am parcurs în timpul unui joc. În Liga 1, media este între 10,5 şi 11,5 kilometri parcurşi. În Liga Campionilor am făcut, de exemplu, 13,5 - 14 (n.r. - kilometri)", a spus Istvan Kovacs, care a arbitrat în această ediţie a Ligii Campionilor meciul dintre Valencia - Young Boys Berna, încheiat 3-1, în faza grupelor.

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB, cu Istvan Kovacs la centru, se joacă duminică, de la 21:00, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi, în format live video, pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: kovacs 

viewscnt
Articole similare