Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Intrare criminală a unui jucător celebru de la echipa lui Cosmin Olăroiu. A văzut cartonaş roşu şi Jiangsu a fost la un pas să piardă

VIDEO | Intrare criminală a unui jucător celebru de la echipa lui Cosmin Olăroiu. A văzut cartonaş roşu şi Jiangsu a fost la un pas să piardă
Comentarii

Cosmin Olăroiu a avut viaţă grea la cel mai recent meci pe banca chinezilor de la Jiangsu Suning. Tehnicianul român a fost "trădat" chiar de unul dintre cei mai celebri jucători din lot şi a fost la un pas să piardă meciul.

Jiangsu conducea în deplasarea de la Wuhan Zall cu 1-0, atunci când, după o fază care nu anunţa nimic, la mijlocul terenul, Gabriel Paletta, aflat în cădere, şi-a lovit cu gheata în cap un adversar şi a văzut direct cartonaşul roşu. În cele din urmă, Jiangsu a fost egalată în repriza a doua şi a rezistat eroic până la finalul partidei, care s-a terminat 1-1. Ca urmare a acestui rezultat, Olăroiu şi echipa sa sunt pe locul 8 în Superliga chineză. 

Paletta (33 de ani) este unul dintre cei trei jucători străini din lotul lui Olăroiu, alături de Eder şi Alex Teixeira. Cu o cariera intersantă, începută în Argentina, în care a trecut şi pe la Liverpool, dar a jucat cel mai mult în Serie A, fundaşul central a ajuns sub comanda lui Olăroiu în 2018. El este cunoscut ca fiind un jucător violent, fiind fotbalistul cu cele mai multe cartonaşe roşii într-un sezon de Serie A, cinci, pe care le-a luat în stagiunea 2016-2017, pe când evolua în tricoul lui AC Milan. 

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiugabriel palettajiangsu 

viewscnt
Articole similare