Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebare capcană pentru Cosmin Contra: "Cine e mai talentat, Ianis sau Odegaard?" Selecţionerul, replică fără ezitare

VIDEO | Întrebare capcană pentru Cosmin Contra: "Cine e mai talentat, Ianis sau Odegaard?" Selecţionerul, replică fără ezitare

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a primit o întrebare capcană, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Norvegia.

"Cine e mai talentat, Ianis sau Odegaard?", a sunat întrebarea reporterului, Contra răspunzând fără să ezite: "Ianis! Doar nu o să spun că Odegaard".

Apoi, Contra a intrat în detalii, admiţând că Ianis Hagi nu-i este superior norvegianului.

"Cred că sunt la fel de talentaţi, amândoi au avut o creştere enormă în ultimul an. Unul a ajuns la o echipă de Champions League, mă refer la Ianis, care şi joacă în această competiţie. Odegaard a ajuns la o echipă în Primera Division, fiind cel mai bun jucător din campionatul Spaniei în luna trecută. Sunt într-o formă foarte bună amândoi, au o creşetere foarte bună amândoi în ultimul an", a adăugat selecţionerul.

România - Norvegia, marţi, 21:45, live text telekomsport.ro

România - Norvegia se joacă marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, în runda a opta a fazei grupelor din preliminariile Euro 2020. Partida va putea fi urmărită pe telekomsport.ro, în format live text.

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare