Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebarea care l-a făcut pe Mourinho să-l ia în braţe pe jurnalist! Cum şi-a explicat "Specialul" gestul

VIDEO | Întrebarea care l-a făcut pe Mourinho să-l ia în braţe pe jurnalist! Cum şi-a explicat "Specialul" gestul
Comentarii

Moment cu adevărat special oferit de Jose Mourinho, la finalul partidei Sevilla - Manchester United, din optimile Ligii Campionilor.

Aflat mai mereu în război cu presa şi cu managerii adverşi, tehnicianul lui United a arătat o cu totul altă faţă după remiza din Spania şi l-a îmbrăţişat pe reporterul BT Sport care l-a intervievat după meci. Motivul? Acesta l-a întrebat despre puştiul Scott McTominay, care a fost titular cu Sevilla şi a jucat excelent, şi nu despre Paul Pogba, fotbalist lăsat pe bancă de Mourinho, dar care  a intrat rapid pe teren, după accidentarea lui Herrera.

Cum a decurs dialogul dintre Mourinho şi jurnalistul BT Sport

Reporter: "Au fost câteva performanţe evidenţiate în această seară. Scott McTominay, în al doilea meci ca titular în Champions League... I-aţi acordat ceva încredere şi a jucat foarte bine!



Mourinho: "Pot să te îmbrăţişez!? Mulţumesc, mulţumesc... Mulţumesc de întrebare! Asta e întrebarea! Am mers înainte la conferinţa de presă şi întrebările erau despre Paul (n.r. Pogba), când ar fi trebuit să fie despre puşti.

A fost fantastic, a făcut totul bine şi a pus multă presiune pe Banega. A fost mereu confortabil şi a jucat simplu când aveam mingea. Mijlocul a început foarte bine meciul, iar când Herrera a ieşit, Paul a făcut un efort mare să joace în rolul său şi a fost o performanţă pozitivă".

 

Afla mai multe despre: mourinhointrebaregestimbratisare 

viewscnt
Articole similare