Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Intrebarea pusă de toată lumea în momentul introducerii VAR a primit astăzi răspuns! De ce a fost anulat un gol perfect valabil în SPAL - Fiorentina

VIDEO | Intrebarea pusă de toată lumea în momentul introducerii VAR a primit astăzi răspuns! De ce a fost anulat un gol perfect valabil în SPAL - Fiorentina

Serie A

Comentarii

Una din întrebările puse încă din momentul în care se discuta introducerea sistemului VAR (Video assistant referee) în cele mai importante competiţii ale lumii a primit răspunsul astăzi, cu ocazia partidei SPAL - Fiorentina 1-4.

  • Se punea sub semnul întrebării ce se va întâmpla dacă o echipă va marca un gol valabil, dar se descoperă o infracţiune petrecută în aceeaşi fază, la cealaltă poartă.

În minutul 74 al partidei SPAL - Fioretina, la scorul de 1-1, gazdele au înscris un gol perfect regulamentar la prima vedere, iar arbitrul partidei a arătat centrul terenului, numai pentru a reveni asupra deciziei câteva secunde mai târziu.

În loc de 2-1 s-a făcut 1-2, pentru că echipa VAR a observat o infracţiune petrecută în careul gazdelor, la un duel între fundaşul Felipe şi Federico Chiesa.

Centralul a analizat faza şi a decis să dicteze penalty pentru Fiorentina, iar Veretout l-a transformat (79).



Până la final, oaspeţii au mai înscris de două ori, prin Giovanni Simeone (81) şi Gerson (88), iar Fiorentina a ajuns la 35 de puncte în clasament, unde ocupă locul opt, după 24 de partide. SPAL rămâne pe locul 15, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: varserie a 

viewscnt
Articole similare