Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebarea şocantă care a lăsat-o mască pe Garbine Muguruza, după calificarea în semifinale la Australian Open: "Comă?"

VIDEO | Întrebarea şocantă care a lăsat-o mască pe Garbine Muguruza, după calificarea în semifinale la Australian Open: "Comă?"

Tenis

Comentarii

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020, a fost lăsată mască de o întrebare, după calificarea în penultimul act al competiţiei de la Melbourne.

"Poate sună dramatic, dar e ca şi cum ai fi fost în comă în ultimii doi ani şi te-ai trezit brusc şi ai fi început să joci ca înainte. Cum explici cei doi ani cu probleme?", a întrebat-o un reporter pe Muguruza.

"Hmm... comă e un comentariu dur, cred. În aceşti ani cred că nu am avut aşa mult succes în comparaţie cu anii de dinainte. Aşa văd eu lucrurile. Nu mă simt de parcă aş fi fost în comă", a fost replica elegantă a jucătoarei spaniole.

Simona Halep joacă joi dimineaţă în semifinalele Australian Open cu Garbine Muguruza

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, va juca joi dimineaţă în semifinalele Australian Open, cu spaniola Garbine Muguruza, numărul 32 mondial, potrivit programului anunţat de organizatori.

Meciul Halep – Muguruza va fi al treilea de pe terenul Rod Laver şi va începe “nu înainte de ora 3:30pm AEDT” (06.30 ora României).

Primele două confruntări de pe terenul Rod Laver vor fi semifinala de dublu masculin Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia), cap de serie 4  – Max Purcell/Luke Saville (Australia) – ora 02.00 - şi semifinala de simplu feminin Ashleigh Barty (Australia), locul I WTA - Sofia Kenin (SUA), locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14 – nu înainte de ora 05.00.

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de cinci ori, iar spaniola conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei, pe zgură. Halep s-a impus în optimi, la Stuttgart, în 2015, scor 3-6, 6-1, 6-3, şi în semifinale la Roland Garros, în 2018, scor 6-1, 6-4, aceasta fiind ultima lor întâlnire. Muguruza a câştigat meciul din finala turneului de la Cincinnati, din 2017, scor cu 6-1, 6-0, în Cupa Federaţiei, în 2015, la Galaţi, scor 6-4, 6-3 şi în 2014, la Wuhan, în turul I, scor 2-6, 6-2, 6-3.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare