Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Invitat surpriză la CM de handbal! Un antrenor celebru desemnat să premieze MVP-ul meciului Islanda - Croaţia

VIDEO | Invitat surpriză la CM de handbal! Un antrenor celebru desemnat să premieze MVP-ul meciului Islanda - Croaţia

CM Handbal

Comentarii

Niko Kovac profită din plin de pauza competiţională: antrenorul lui Bayern Munchen a fost prezent să îşi vadă conaţionalii la debutul în competiţie.

Partida s-a jucat chiar la Munchen, iar Kovac a fost cel care l-a premiat pe MVP-ul duelului, Luka Stepancic, autor a 8 goluri. Meciul a fost foarte strâns. Croaţii au câştigat până la urmă cu 31-27, după ce au condus şi la pauză cu 16-14. 
 
 
În grupa A, Serbia şi Rusia au oferit şi ele un meci extrem de echilibrat, terminat la egalitate, 30-30. Şi la pauză a fost tot egal, 16-16. Rusul Timur Dibirov a fost cel mai bun marcator, cu 12 goluri. Sârbii au avut în teren trei jucători care evoluează în Liga Naţională: stelistul Stefan Vujic, care a marcat cinci goluri, Zoran Nikolic, de la Dobrogea Sud, cu două reuşite şi Milos Orbovic, de la Poli Timişoara, care a reuşit un gol. Şi ruşii l-au folosit pe dinamovistul Vitaly Komogorov, însă acesta a încheiat meciul fără gol marcat. 
 
 
Şi partida dintre Islanda şi Croaţia a fost una strânsă: croaţii au câştigat până la urmă cu 31-27, după ce au condus şi la pauză cu 16-14. 
Luka Stepancic a marcat 8 goluri şi a fost declarat omul meciului. 

Afla mai multe despre: kovaccroaţiaislandaserbiarusia 

viewscnt
Articole similare