Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Andone anunţă mutări importante la Voluntari: ”Suntem în tratative cu el” Decizie finală în cazul lui Laidouni: ”E netransferabil”

VIDEO | Ioan Andone anunţă mutări importante la Voluntari: ”Suntem în tratative cu el” Decizie finală în cazul lui Laidouni: ”E netransferabil”

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul FC Voluntari, a discutat despre mutările pe care ilfovenii vor să le facă pe piaţa transferurilor.

Andone a anunţat că aşteaptă răspunsul lui Papazoglou şi i-a dat termen de câteva zile lui Laidouni să-şi rezolve transferul la FCSB.

Suntem în tratative cu Papazoglou, a terminat cu Dinamo. A plecat până acasă şi ne-a zis că ne dă săptămâna care vine răspunsul. Soţia lui e gravidă şi ne-a zis să îl lăsăm să se gândească câteva zile. Noi i-am făcut o ofertă bună, ştie că va juca titular aici. Cristiano Bergodi îl doreşte foarte mult.

Laidouni a fost toată săptămâna semnează, nu semnează, îl ia, nu îl ia Gigi. Noi, cluburile, ne-am înţeles. Noi i-am spus că acceptul nostru îl are, dar dacă am înţeles că el şi-a delegat impresarii să discute cu FCSB şi nu s-au înţeles la salariu. Cristiano nu a vrut să îl folosească, pentru că nu a fost cu mintea aici. Dar de acum va fi cu mintea la noi, pentru că nu mai e transferabil. De săptămâna care vine nu mai e transferabil”, a spus Ioan Andone, după meciul Voluntari - Sepsi, scor 0-0.

Afla mai multe despre: ioan andonevoluntari,  

viewscnt
Articole similare