Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Andone, impresionat după ce l-a văzut pe Ştefan Radu. Ce s-a întâmplat cu fundaşul lui Lazio după meci: "E om de sacrificiu!"

VIDEO | Ioan Andone, impresionat după ce l-a văzut pe Ştefan Radu. Ce s-a întâmplat cu fundaşul lui Lazio după meci: "E om de sacrificiu!"

Stranieri

Comentarii

Ioan Andone a urmărit partida Lazio - Sevilla, scor 0-1, de pe Olimpico, iar la final a analizat partida în direct la Telekom Sport şi a dezvăluit că Ştefan Radu a acuzat probleme medicale după meci.

Lazio a fost forţată să facă toate cele trei schimbări regulamentare până în minutul 57, din cauza unor accidentări, iar pe final fundaşul român s-a resimţit puternic, după o lovitură primită în prima repriză. A strâns însă din dinţi şi a rămas pe teren pentru a nu-şi lăsa colegii în inferioritate.

Nota de plată a venit însă la final pentru fundaşul român: genunchiul i s-a umflat rău şi a fost nevoit să petreacă mult timp la recuperare.

"Au avut 3 schimbări, chiar asta ne spunea Radu după meci, 3 schimbări, 3 jucători accidentaţi care au cerut schimbare. Atunci tu, ca antrenor, nu poţi să îţi ajuţi echipa cu nimic când jucătorul cere schimbare că nu mai poate, că e accidentat.



Are o problemă, că a rămas foarte mult timp la vestiar să facă recuperare. I se umflase genunchiul, se făcuseră trei schimbări, îţi dai seama că s-a sacrificat, că nu putea să îşi lase echipa în 10.

El e om de sacrificiu. De atâţia ani de zile se sacrifică pentru Lazio. Ştie bine ce face, că de asta joacă la echipele astea mari. Am vorbit după meci, în regulă, se plângea de genunchi, rămăsese la recuperare şi va fi bun, că el e un luptător, nu cedează"
, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonestefan radu 

viewscnt
Articole similare