Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Andone, mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo: "Ce pregătire!? Aici e vorba de soarta unui club de tradiţie"

VIDEO | Ioan Andone, mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo: "Ce pregătire!? Aici e vorba de soarta unui club de tradiţie"

Dinamo București

Comentarii

În ziua în care a aflat că echipa sa a fost programată să joace duminică partida cu Voluntari, Mulţescu a mai avut un motiv de bucurie.

Tehnicianul de 68 de ani şi-a antrenat pentru prima dată echipa, după ce a fost instalat în funcţie, în urmă cu mai bine de două săptămâni. 18 jucători a avut la dispoziţie Mulţescu la şedinţa de pregătire, pentru că nu toţi s-au vindecat încă. Conform anunţului pe care Dinamo l-a făcut la LPF, Fabbrini, Sin şi Mihai Popescu au fost testaţi pozitiv şi la ultimul control. 

"Dinamo se află într-o situaţie extrem de dificilă. După 4-5 zile de antrenament, să joci... Dar e şansa lor. Dacă va accepta Federaţia, retrogradarea se va decide efectiv pe teren. Aşa ar fi fair-play. Noi discutăm dacă FRF acceptă programul pe care l-a dat LPF.

Dinamo pleacă cu un handicap, dar nu are un lot rău. Are un lot valoros, în opinia mea, are şi jucători cu experienţă... Sunt nepregătiţi, ăsta e handicapul mare, dar acum e vorba şi de voinţă. Ce pregătire!? E vorba de soarta unui club de tradiţie şi trebuie să facă orice ca să te salvezi de la retrogradare" , a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone.

Mihai Dolinschi

 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare