Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ioan Andone nu îl iartă pe Mihai Chirică: „Să rezolve stadionul din Iaşi că ţi-e mai mare ruşine să te duci acolo!”

VIDEO Ioan Andone nu îl iartă pe Mihai Chirică: „Să rezolve stadionul din Iaşi că ţi-e mai mare ruşine să te duci acolo!”

Superliga

Comentarii

Mihai Chirică a deranjat mult prin declaraţiile făcute la adresa anumitor echipe mici din Liga I. FC Voluntari s-a simţit jignită de vorbele primarului din Iaşi şi răspunsul ilfovenilor nu s-a lăsat aşteptat.

În opinia lui Chirică, Voluntari şi Chindia sunt „doar două formaţii care gravitează în jurul unor oraşe”.

Ioan Andone, preşedintele clubului FC Voluntari, s-a arătat extrem de deranjat de cele spuse de Chirică şi i-a răspuns în direct la Telekom Sport: „Omul se vede că nu citeşte, poate e prea ocupat, pentru că noi avem două trofee câştigate. Să îmi spună el dacă Iaşiul, dacă ştie istoria clubului Iaşi, că nu cred că o ştie, a câştigat ceva? A câştigat ceva Iaşiul în toată istoria de când există? Nu! deci n-ai voie să vorbeşti de competitoare directe cu tine! Când o să aibe Iaşiul o cupă şi o supercupă sau un campionat câştigat, poate să vorbească. Altfel, el să vorbească oamenilor din municipiu, să rezolve stadionul ăla că ţi-e mai mare ruşine să te duci la Iaşi”.

CE A SPUS MIHAI CHIRICĂ DESPRE VOLUNTARI&CHINDIA

Le arăt că şi eu ştiu să iau bătaie de la Voluntari de la Chindia tot felul de astea de echipe că mă uit pe hartă şi mă doare capul şi spun bă eram bunişor la geografie dar nu pare a fi nicio capitală de nicio regiune sau oraş mare, sunt nişte comune care gravitează în jurul unor capitale sau oraşe mai mari şi totuşi când îi prind pe moldovenii ăştia vrednici îi ard de le sună apa în cap!

Iaşiul a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 1-1, în etapa cu numărul 16 din Liga I, şi a fost învinsă cu 4-0 de FC Voluntari, anul trecut, în runda a 10-a.
Iaşiul este pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar 15 puncte şi riscă retrogradarea în eşalonul secund.

 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare