Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Andone SAVUROS: ”Ce mi-ar plăcea şi mie să cumpere Becali de la Voluntari ca de la Botoşani!” :)

VIDEO | Ioan Andone SAVUROS: ”Ce mi-ar plăcea şi mie să cumpere Becali de la Voluntari ca de la Botoşani!” :)

FCSB

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Sport Center, Ioan Andone a glumit pe seama sumelor investite de Gigi Becali la alte cluburi din România.

Ioan Andone i-a luat apărarea lui Gigi Becali, prietenul său. În emisiunea Sport Center, moderată de Silviu Tudor Samuilă, managerul general de la  FC Voluntari n-a fost de acord cu declaraţiile agresive ale patronului de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, cel care l-a pus la zid pe Gigi Becali pentru cazul Moruţan. Andone a comentat ulterior, pe un ton savuros, că şi-ar dori ca Gigi Becali să cumpere jucători de la Voluntari aşa cum o face de la Botoşani.

”Nu cred că poţi să vorbeşti astfel despre un alt club care îţi cumpără foarte mulţi jucători . Cred că foloseşte o expresie care nu-i face cinste ca preşedinte. Se vede clar că nu e din fenomentul ăsta, că a venit din business. Trebuie să aibă grijă când vorbeşte astfel de un club ca FCSB care-i cumpără jucătorii şi ţine practic acel club în viaţă. Ce mi-aş dori eu să cumpere Becali şi de la Voluntari aşa. Numai banii ăia să ni-i dea. Am vrut noi să-l dăm pe Laidouni, dar nu a vrut Laidouni” a mărturisit cu umor, Ioan Andone, la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: ioan andonegigi becali 

viewscnt
Articole similare