Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Filip l-a dat de gol pe Nistor. Fostul căpitan al lui Dinamo şi-a păcălit colegii: "Nouă ne-a spus că rămâne"

VIDEO | Ioan Filip l-a dat de gol pe Nistor. Fostul căpitan al lui Dinamo şi-a păcălit colegii: "Nouă ne-a spus că rămâne"

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor a plecat de la Dinamo pentru a semna cu Universitatea Craiova, iar jucătorii "câinilor" au fost surprinşi de plecarea căpitanului echipei.

"A plecat Nistor, căpitanul nostru. Nu mai are rost să vorbesc. Cel mai bun pasator. E o lipsă pentru noi, dar o echipă nu stă într-un jucător. Trebuie să mergem mai departe şi să găsim pe altcineva care să ne ajute. Nu am simţit nimic, nu ar fi lăsat de înţeles că vrea să plece. Chiar el spunea: <<O să rămân, o să rămân fiindcă avem şanse la play-off!>>.

Este linişte la echipă, suntem ok, ne pregătim, facem câte două antrenamente pe zi şi încercăm să  câştigăm aceste patru meciuri. Poate din afară se vede <<Mamă, ce probleme avem!>>. Din interior nu simţim aşa cum simţiţi voi. Dinamo nu mai e de vreo doi ani cum era pe vremuri, dar să fii un play-out nu este un lucru normal pentru o echipă ca şi Dinamo" , a declarat Ioan Filip.

"Nistor era un jucător foarte important pentru noi. Poate a fost cel mai bun, în ultima jumătate de an, cât am fost eu aici. L-am pierdut şi nu e tocmai bine pentru noi, dar acesta este fotbalul. Vom vedea, ceilalţi rămân aici, cu siguranţă, vor veni alţii, aşa că vom vedea. Sper că vom fi bine în următoarea parte a sezonului" , a declarat Ante Puljic.

 

Afla mai multe despre: dinamocraiova 

viewscnt
Articole similare