Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ioan Niculae a revenit în România. Omul de afaceri a fost reţinut şi ridicat de pe aeroport

VIDEO Ioan Niculae a revenit în România. Omul de afaceri a fost reţinut şi ridicat de pe aeroport

Astra Giurgiu

Comentarii

Omul de afaceri Ioan Niculae, dat în urmărire după condamnarea la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă, a ajuns vineri la prânz în România.

UPDATE Omul de afaceri a ajuns vineri la prânz în România. Imediat după ce a aterizat a fost preluat de forţele de ordine, apoi transportat către locul în care îşi va efectua detenţia. 

UPDATE | Patronul Astrei a revenit în România. Joi seara, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, după condamnarea definitivă, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat joi seară că este internat la o clinică în Italia şi că intenţionează ca vineri să revină în ţară.

Niculae a revenit în ţară, iar acum va fi încarcerat după ce vor fi urmate toate procedurile necesare, inclusiv perioada de carantină.

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând firmei InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

Decizia magistraţilor este definitivă.


Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

UPDATE Ioan Niculae a oferit prima reacţie, după condamnare. Acesta a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliu.

„Sunt în Italia, la o clinică, internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România, că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară", a declarat omul de afaceri pentru Antena 3.


Poliţiştii nu l-au găsit pe Ioan Niculae la domiciliu său din Zimnicea, judeţul Teleorman, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire. 

Fotografia sa apare deja pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea ”Persoane urmărite”. 

Poliţiştii precizează că Ioan Niculae, de 66 ani, a fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscala, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. 

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Decizia magistraţilor este definitivă

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a oferit o primă reacţie după condamnarea omului de afaceri şi a anunţat ce urmează la clubul de fotbal. 

Afla mai multe despre: ioan niculaeastraarestarecondamnare 

viewscnt
Articole similare