Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Niculae îl distruge pe Haţegan, după Astra - CFR: ”Am vorbit deja cu avocaţii mei”. Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mulţescu

VIDEO | Ioan Niculae îl distruge pe Haţegan, după Astra - CFR: ”Am vorbit deja cu avocaţii mei”. Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mulţescu

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae e foc şi pară după ce echipa sa a pierdut derby-ul cu CFR Cluj. Patronul Astrei a pus tunurile pe Ovidiu Haţegan şi a anunţat că avocaţii lui deja se ocupă de acest caz.

Patronul giurgiuvenilor l-a acuzat direct pe Haţegan pentru arbitrajul acestuia la meciul dintre Astra şi CFR Cluj. Gazdele au avut un gol anulat eronat în minutul doi, atunci când centralul a considerat fault în atac la reuşita lui Llullaku.

Sunt supărat pe oamenii de la echipa mea pentru că ei ştiau foarte bine că Haţegan, de-a lungul anilor, de câte ori a arbitrat Astra în competiţie directă cu Clujul de fiecare dată a influenţat rezultatul. La fiecare meci a ştiut cum să ne anuleze goluri, cum să ne dea oameni afară, efectiv ce s-a întâmplat şi în ultimul meci de la Giurgiu.

Puteau să spună că mai bine le dăm meciul cu 3-0 celor de la Cluj şi ne odihneam jucătorii. Ştiam că vom pierde cu Haţegan acasă. Indiferent unde vom juca, la Cluj, la Giurgiu, pe Marte, el va face acelaşi lucru. Am cerut să se ia măsuri împotriva lui. Am vorbit deja cu avocaţii mei şi sper de această dată să se ia măsuri.

Mulţescu are susţinerea mea până la finalul campionatului. La fel şi Alibec”, a spus Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: ioan niculaemultescuhategan 

viewscnt
Articole similare