Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Niculae, mai sincer ca niciodată după ce Astra e din nou lider după trei ani şi jumătate: "Să vă spun de ce l-am pus pe Bogdan Andone"

VIDEO | Ioan Niculae, mai sincer ca niciodată după ce Astra e din nou lider după trei ani şi jumătate: "Să vă spun de ce l-am pus pe Bogdan Andone"

Astra Giurgiu

Comentarii

Patronul giurgivenilor a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul care a luat Astra de pe loc de play-out şi a dus-o în fruntea clasamentului.

Bogdan Andone a fost secundul lui Marius Şumudică în anul în care alb-negrii au luat titlul. 

"Vă spun că pentru noi nu e chiar aşa de mare surpriza. În trecut el a mai antrenat la Astra, pe timpul lui Şumudică, de fapt el făcea pregătirea cu echipa, iar acum, din ce-mi spun oamenii de la club, Dani Coman şi ceilalţi, cică n-au văzut de-a lungul anilor un antrenor atât de metodic, de echilibrat, de bun simţ. Vorbeşte frumos cu toţi jucătorii, cu toţi echidistant, n-are nici partipriuri, nici duşmănii. El vrea să facă echipa din jcuătorii care sunt cel mai în formă, cel mai bine pregătiţi, ceea ce pentru mine este o mare surpriză" a spus finanţatorul Astrei.  

Ioan Niculae dă din casă şi spune cum a fost ales fostul principal de la FCSB. 
 
"Nu a fost un act de curaj, pentru că aveam nişte rapoarte făcute de oamenii mei, pe perioada când el era antrenor secund, ştiu că din 5 antrenamente el făcea 4.  A fost uşoară decizia să-l luăm. A fost el puţin temător la început, având în vedere obiectivele echipei, că i-am spus că nu vrem să fim o echipă de pluton, mai bine ieşim din campionat" a mai spus omul cu banii de la Giurgiu. 
 
 

 

Afla mai multe despre: astraioan niculaemarius şumudicăbogdan andone 

viewscnt
Articole similare