Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ion Ţiriac îi face loc Cristinei Neagu lângă Hagi, Nadia şi Năstase. Concluzia despre viitorul handbalului românesc

VIDEO Ion Ţiriac îi face loc Cristinei Neagu lângă Hagi, Nadia şi Năstase. Concluzia despre viitorul handbalului românesc

Handbal

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit în cursul zilei de sâmbătă la superlativ despre Cristina Neagu, handbalista CSM-ului şi a echipei naţionale.

Omul de afaceri Ion Ţiriac crede că locul Cristinei Neagu este alături de legendele sportului românesc: Hagi, Năstase, Nadia Comăneci sau Simona Halep.

”Avem un mare motor la handbal, cum îl avem şi la tenis. Poţi să o pui pe Neagu alături de Hagi, alături de Halep şi de Năstase, fără niciun fel de îndoială. Sper să mai rămână şi să o mai ţină fizicul încă un an, doi, cât mai poate” a declarat Ion Ţiriac. El consideră însă că sportul românesc, implicit şi handbalul, trebuie să pună mai mult accent pe centrele de copii şi juniori: ”Însă şi la handbal trebuie să semeni. În loc să aduci de peste graniţă ca să faci o echipă, nu nu. Fă o echipă de juniori şi cu asta te mândreşti mult mai mult decât cu echipele care eventual nu se califică pe nu ştiu unde” a mai spus Ţiriac.

În vârstă de 31 de ani, Cristina Neagu este considerată încă de mulţi, cea mai bună jucătoare din lume. Campioană a României în 6 rânduri şi declarată de 4 ori cea mai bună jucătoare din lume, Neagu este golgheterul all time al Campionatului European de handbal.

Afla mai multe despre: cristina neaguion ţiriac 

viewscnt
Articole similare