Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionel Gane aşteaptă fapte de la Cortacero: "Are nevoie să demonstreze, să ne recâştige încrederea!". Ce a spus despre înfrângerea cu FC Botoşani

VIDEO | Ionel Gane aşteaptă fapte de la Cortacero: "Are nevoie să demonstreze, să ne recâştige încrederea!". Ce a spus despre înfrângerea cu FC Botoşani

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului FC Botoşani - Dinamo 4-0, în deplasare, şi a vorbit despre situaţia de la echipă.

Tehnicianul dinamovist a spus că speră ca elevii săi să recuperez punctele pierdute în această seară în meciul următor din campionat. "Jerry" Gane aşteaptă să aibă toţi jucătorii valizi, după ce Grigore, Nemec sau Anton au lipsit de la partida contra lui FC Botoşani.

Gane speră să mai primească transferuri, după aducerile lui Blejdea, Nepomuceno sau Steliano Filip. "Am început destul de slab pentru că am primit un gol în primele minute, după aceea am făcut greşeli individuale şi ne-au costat. După 2-0 am avut posibilitatea să intrăm în joc să dăm gol am avut şi noi ocazii în schimb a venit golul 3 şi a contat foarte mult pentru că au intrat la pauză cu 3-0 şi meciul părea jucat. A contat foarte mult lucrul acesta, sunt 3, 4 jucători importanţi care nu am putut să contez pe ei în acest meci. Astăzi am avut nu mai puţin de 10 jucători Under 21.

Le-am dat şansă la mai mulţi, dar se vede clar că încă nivelul lor nu este încă pentru această echipă, pentru că mai au nevoie de minute mai au nevoie de meciuri şi nu este uşor mai ales când întâlneşti o echipă a Botoşaniului, de forţă.



Să sperăm că lucrurile vor rămâne aşa că vom mai putea aduce jucători, deja cele două transferuri, sper să pot să le am pentru meciul de acasă cu Mediaşul. Nu este foarte mult timp de pierdut pentru că urmează meciuri din 3 în 3 zile e adevărat că acest meci trebuie să îl uităm foarte repede pentru că nu a fost un meci bun"
, a spus Ionel Gane, după meci.

Ionel Gane a vobit şi despre declaraţiile făcute de Pablo Cortacero, care a dat încă o dată asigurări că banii vor intra în conturile clubului. Antrenorul alb-roşiilor a spus că spaniolul are nevoie de fapte ca să recâştige încrederea jucătorilor şi a staff-ului din Ştefan cel Mare.

"Da, am văzut şi eu ce a declarat. Eu cred că Pablo Cortacero are nevoie de fapte în acest moment, să demonstreze şi atâta tot. Mai mult nu pot să îi spun, noi am trecut printr-o perioadă dificilă şi din cauza asta, au fost acele declaraţiim pentru că ştiu foarte bine prin ce am trecut cu băieţii, iar el are nevoie de fapte să ne recâştige încrederea. Încredere am în continuare în cei de la DDB pentru că ei au adus cât de cât linişte în echipă. Nu sunt lucrurile 100% rezolvate, dar sunt foarte multe lucruri puse la punct datorită lor.

A spus de mai multe ori, aşteptăm să vedem dacă e adevărat. Sper să ne trezească pentru următorul meci pentru că nu avem timp de pierdut, vin meciuri puternice şi trebuie să ne câştigăm punctele pierdute în aceste două etape. Paul are o problemă medicală, de asta nu a vrut să forţeze acest meci. Sper să îl recuperez pentru meciul de Mediaş, şi pe el, şi pe Nemec, Rici Grigore şi el, Janos Gol, la fel. Jucători importanţi pe care sper să îi recuperez cât mai repede pentru meciul următor"
, a mai spus Gane.

Afla mai multe despre: ionel ganedinamocortaceroliga 1 

viewscnt
Articole similare