Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionel Gane, reacţie după victoria lui Dinamo de la Arad: "Trei puncte foarte mari. Sunt foarte bucuros!"

VIDEO | Ionel Gane, reacţie după victoria lui Dinamo de la Arad: "Trei puncte foarte mari. Sunt foarte bucuros!"

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a analizat la finalul victoriei cu UTA, 1-0, meciul făcut de elevii săi la Arad.

Gane şi-a felicitat jucătorii pentru cele trei puncte obţinute şi a spus că s-au apărat foarte bine în repriza a doua, când UTA a pus presiune.

"Sunt foarte bucuros, felicit jucătorii pentru spiritul lor din această seară, pentru că a fost un meci de luptă. În a doua repriză ne-am apărat foarte bine, cu toate că ei au pus o presiune foarte mare pe noi. Sunt trei puncte foarte mari, în condiţiile în care e foarrte greu să joci fotbal pe un gazon aşa de rău. Nu înţeleg, e un stadion superb, dar gazonul lasă de dorit. Urmează meciurile cele mai tari din acest sezon, mai ales că sunt derbyurile cu FCSB", a spus Ionel Gane, după meci.

UTA - Dinamo 0-1, în Liga 1

dDinamo a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Sorescu, în minutul 9, din penalti.

UTA: F. Iacob – Tomozei, F. Ilie, Benga, Bustea (Şliakov ’46) – Miculescu (Buhăcianu ’46), A. Albu (Roşu ’80), Vorobjovas, D. Rusu (Oroian ‘90+1) – C. Rus (Antal ’60), Roger. Antrenor: Laszlo Balint

Dinamo: Eşanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Mihaiu (Moldoveanu ’46), Anton (Bejan ‘90+3), Gol, Nepomuceno (Radu ‘90+1) – Nemec, Gueye (Achim ’57). Antrenor: Ionel Gane

Cartonaşe galbene: Vorobjovas ’64, Tomozei ’70 / Mihaiu ’44, Anton ’54, Gol ’57, Nepomuceno ‘81

Afla mai multe despre: dinamoionel ganereactie 

viewscnt
Articole similare