Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionel Ganea reacţie GENIALĂ când a auzit că Burleanu vede România în optimile CM 2018! "Da, suntem cei mai buni!" De ce are dreptate şeful FRF :)

VIDEO | Ionel Ganea reacţie GENIALĂ când a auzit că Burleanu vede România în optimile CM 2018! "Da, suntem cei mai buni!" De ce are dreptate şeful FRF :)

Cupa Mondială

Comentarii

Deşi România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia dintr-o grupă accesibilă la prima vedere, în care Polonia, Danemarca şi Muntenegru au încheiat peste tricolori, preşedintele FRF a surprins zilele trecute, când a declarat că Stanciu şi Compania ar fi avut şanse mari să se califice în fazele eliminatorii ale competiţei.

"Cu siguranţă echipa naţională a României ar fi avut loc la Cupa Mondială. Dacă ar fi fost acolo, România ar fi avut şanse foarte mari să se califice după faza grupelor. Cel puţin la cum arată azi competiţia.

Este o realitate faptul că nivelul Cupei Mondiale nu este foarte înalt, pentru că jucătorii sunt foarte obosiţi. Mă aştept ca ediţia din 2022, care se va desfăşura iarna, în Qatar, să ne arate o altă faţă, pentru că jucătorii vor fi la capacitatea lor maximă
", declara Burleanu, iar replicile ironice nu au întârziat.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Ionel Ganea l-a ironizat pe Burleanu, precizând că acesta are dreptate dintr-un punct de vedere: România încă nu a încasat niciun gol la Campionatul Mondial din Rusia.



"Da, suntem cea mai buna echipă... N-am primit gol până acum, e adevărat. Nu punem probleme nimănui, nu deranjăm pe nimeni", a declarat Ganea pentru Telekom Sport.

Apoi, "Ganezul" a redevenit serios, precizând că, într-adevăr, la competiţia din Rusia au ajuns şi multe echipe care nu aduc un plus la acest nivel. Totuşi, fostul atacant al naţionalei nu e convins că România ar fi avut loc la aceast turneu final. "La ce echipe sunt... Dar din moment ce ai făcut greşeli, e foarte greu. Şi acum să vedem ce se întâmplă că aţi văzut că situaţia nu e aşa, foarte roză, la federaţie, cu toate neregulile care sunt pe acolo", a declarat Ionel Ganea.

Toate calculele pentru calificare! Situaţia din cele opt grupe CM 2018 şi cum sunt departajate echipele. Argentina depinde doar de ea

Afla mai multe despre: ionel ganearomaniacm 2018 

viewscnt
Articole similare