Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Badea, antrenor FC Argeş, după înfrângerea cu FCSB: "E de lucru la echipă. Avem limite. Nu avem omogenitate"

VIDEO | Ionuţ Badea, antrenor FC Argeş, după înfrângerea cu FCSB: "E de lucru la echipă. Avem limite. Nu avem omogenitate"

Fotbal

Comentarii

FC Argeş a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, de FCSB, scor 0-3, într-o partidă din etapa a 4-a a Ligii 1. Toate cele trei goluri ale meciului au fost marcate de către Dennis Man.

În urma acestei înfrângeri, FC Argeş a rămas pe penultima poziţie a clasamentului, cu un singur punct adunat în cele patru runde, fiind la egalitate cu Astra Giurgiu, dar cu un golaveraj mai bun decât cel al astralilor: 3-9, faţă de 2-9.
În plus faţă de clasament, dezamăgitor este este jocul prestat de jucători. Au apărut voci care o consideră pe FC Argeş drept cea mai slabă formaţie din Liga 1. Antrenorul Ionuţ Badea este conştient că va avea foarte mult de lucru pentru a redresa "corabia", însă trebuie să o facă în cel mai rapid timp cu putinţă.
 
"Normal că aşteptam mult mai mult de la acest joc în situaţia în care a fost FCSB, însă cunoaştem toţi că există calitate şi când îi laşi să joace îţi pot pune reale probleme. Man a înscris 3 goluri. Trebuie timp, e de lucru la echipă, Avem şi limite. Jocul nostru a fost lipsit de încredere. S-au pierdut foarte multe pase, semn că nu este omogenitate. Nu am reuşit să fructificăm cele trei şanse avute. Dacă am fi marcat, jucăm împotriva unor jucători tineri şi le era greu să gestioneze momentul. A trebuit să riscăm mai mult şi am fost pedepsiţi. Trebuie să rămânem uniţi pentru că este un moment greu", a declarat Ionuţ Badea, la finalul partidei cu FCSB.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare