Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Larie, în lacrimi după eşecul de la Helsinki: ”Am făcut un meci slab! Nu am fost noi, cei de anul trecut”

VIDEO | Ionuţ Larie, în lacrimi după eşecul de la Helsinki: ”Am făcut un meci slab! Nu am fost noi, cei de anul trecut”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a ratat calificarea în grupele Conference League, joi seară, după a fost învinsă de campioana Finlandei, HJK Helsinki, scor 0-2, în deplasare.

Constănţenii s-au impus în tur, la Ovidiu, cu 2-1, însă au cedat neaşteptat la Helsinki, scor 0-2, iar România a rămas fără echipe în competiţiile europene, în acest sezon.

Jucătorii Farului, ”distruşi” după meciul de la Helsinki

Unul dintre cei mai afectaţi jucători după meci a fost căpitanul Ionuţ Larie, cel care şi-a stăpânit cu greu lacrimile la conferinţa de presă.

Fotbalistul născut la Constanţa, format la Farul, şi-a găsit cu greu cuvintele după joc, însă a fost ajutat de colegul său mai tânăr Tudor Băluţă.

Din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor, am făcut un meci slab şi de aici rezultatul”, a declarat Ionuţ Larie.

În completarea căpitanului, Tudor Băluţă consideră că HJK Helsinki a meritat calificarea, deoarece ”marinarii” au prestat un fotbal inexplicabil de modest.

Un meci în care nu am arătat ceea ce trebuia să arătăm. Per total, dacă e să fim sinceri, ei au meritat să se califice. Nu am fost noi ofensiv, defensiv, aşa cum ne pregătim, cum ne dorim.

Dezamăgirea este mare, evident. Chiar aveam încredere că ne putem califica. Ăsta e fotbalul, din păcate. Cum anul trecut am făcut bine şi am fost fericiţi pe final, acum vin şi astfel de momente. Nu ne rămâne decât să trecem peste şi să ne concentrăm pe campionat.

Nu ştiu dacă există un motiv anume. Cum noi reuşim să fim puternici acasă, alături de suporteri, cu totul, aşa cred că încearcă fiecare echipă. Cum nouă ne iese, aşa li se întâmplă şi altora. Cu siguranţă se putea mai bine în seara asta, chiar şi-n alte meciuri din deplasare. 

Spre exemplu, cu Flora şi Urartu am câştigat în deplasare. Cu siguranţă am fi putut s-o facem şi-n în această seară dacă respectam ce am pregătit. N-a fost să fie. Asta este”, a declarat şi Tudor Băluţă.

După ce şi-a reglat emoţiile, Ionuţ Larie a recunoscut că nu i-a convenit deloc să joace pe teren sintetic, deoarece e mult mai rigid decât unul natural, iar jucătorii sunt mai predispuşi la accidentări. Cu toate acestea, nu doreşte să dea vina pe gazon pentru jocul slab practicat de Farul.

Am băgat o alunecare în minutul 45, dar e diferit să joci pe teren sintetic. Cu siguranţă, după ce mă voi lăsa de fotbal vă asigur că nu voi merge să joc pe sintetic. Şi acum pe final am ieşit accidentat. E o diferenţă mare, dar trebuia să ne adaptăm. Nu acesta a fost motivul.

Orice echipă se simte mai puternică acasă. Din păcate, am pierdut în trei deplasări foarte importante din acest an: în Supercupă cu Sepsi, la Tiraspol şi la Helsinki. Ne-a lipsit ceva pentru că în cele trei meciuri nu am marcat. Nu am fost noi, cei de anul trecut”, a conchis şi Larie.

Afla mai multe despre: ionut larietudor baluta 

viewscnt
Articole similare