Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Mazilu, despre marea problemă a lui Alexa la Rapid în această perioadă: "E foarte greu! Nu a gestionat el asta până acum"

VIDEO | Ionuţ Mazilu, despre marea problemă a lui Alexa la Rapid în această perioadă: "E foarte greu! Nu a gestionat el asta până acum"

Rapid

Comentarii

Ionuţ Mazilu (38 de ani), antrenor la juniorii la Rapidului, a vorbit pentru Telekom Sport şi a evidenţiat cea mai mare problemă pe care o întâmpină în prezent noul antrenor, Dan Alexa. "Chirurgul" i-a luat locul lui Daniel Pancu şi va încerca să promoveze Rapidul în prima ligă la finalul acestui sezon din Liga 2.

Mazilu a spus, pentru Telekom Sport, că lui Alexa îi este foarte greu să-şi implementeze stilul său de antrenament şi joc când şedinteţele de pregătire se desfăşoară online. Fostul atacant al Rapidului a declarat că totul e mai uşor pe teren. Ionuţ Mazilu a tras un semnal de alarmă şi spus că lui Alexa îi va fi foarte greu dacă nu va promova Rapidul.

"Pentru Alexa va fi foarte greu, dacă nu va promova, Doamne Fereşte pentru noi. Să spui că el e de vină, nu a gestionat el până acum regulile astea cu antrenamentele online. Şi să îi aduci la meci într-o formă fizică, în primul rând foarte bună... El probabil vrea să îşi impună şi stilul de joc, e foarte greu să le arăţi jucătorilor online şi tactic. Una e să le arăţi pe teren, una e să pui şi în practică, pentru că vorba lungă sărăcia omului, vorbeşti, dar dacă nu le şi demonstrezi şi le pui în practică e foarte greu să le faci în joc", a spus Ionuţ Mazilu, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Liga a 2-a s-a întrerupt cu Rapidul pe locul 6, cu 37 de puncte, la două puncte în spatele poziţiei secunde, ocupată de CS Mioveni.

"Chirurgul" i-a luat locul lui Daniel Pancu pe banca Rapidului, dar nu a apucat să debuteze din cauza întreruperii forţate cauzate de pandemia de Coronavirus.

Afla mai multe despre: ionut mazilurapiddan alexa 

viewscnt
Articole similare