Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Panţîru, reacţie ciudată la finalul derby-ului pierdut cu CFR Cluj: "Un antrenament defensiv! Nu mă interesează cine câştigă titlul, nu e treaba mea"

VIDEO | Ionuţ Panţîru, reacţie ciudată la finalul derby-ului pierdut cu CFR Cluj: "Un antrenament defensiv! Nu mă interesează cine câştigă titlul, nu e treaba mea"

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru (23 de ani) a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de FCSB în faţa CFR-ului, 0-2 pe Arena Naţională. Fundaşul roş-albaştrilor a spus că partida a fost un antrenamente defensiv şi că nu este interesat de cine va câştiga titlul în Liga 1, dintre CFR Cluj şi U Craiova.

Panţîru a mai declarat că tot ce contează pentru FCSB e că s-a calificat în preliminariile Europa League.

"A fost un atrenament defensiv, dacă eram puţin mai atenţi scăpam fără gol. Am jucat cu foarte mulţi copii, asta e. Am pierdut. Poate dacă eram puţin mai concentraţi... Este important că ne-am calificat în Europa, dacă Mister a decis să joace cu copii, asta e. Dacă mă aşteptam eu sau nu... Nu e treaba mea. Eu mi-am făcut treaba cât am putut de bine. E clar că aceşti copii sunt foarte talentaţi, au foarte mult de muncă, abia au început un drum foarte lung. Nu e treaba mea, nu mă interesează. Nu mă uit niciodată în curtea celorlalţi. Cine-i mai bun să câştige", a spus Ionuţ Panţîru la finalul partidei, la flash-interviu.



FCSB a pierdut cu 2-0 în faţa campioanei CFR Cluj, pe Arena Naţională, după ce a încasat două goluri pe final de joc. În minutul 85, Susic a deschis scorul, în timp ce Itu a închis tabela în minutul 88.

După acest succes, CFR Cluj a acumulat 46 de puncte şi a urcat pe primul loc, cu două puncte avans şi un meci mai mult decât U Craiova. Oltenii sunt pe locul doi şi au 44 de puncte.

Afla mai multe despre: ionut pantirureactiefcsb 

viewscnt
Articole similare