Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Popa, explozie de nervi la adresa jucătorilor: "Îi calc în picioare!" Ce l-a enervat

VIDEO | Ionuţ Popa, explozie de nervi la adresa jucătorilor: "Îi calc în picioare!" Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a reuşit să scoată un punct cu ACS Poli, scor 1-1, iar Ionuţ Popa şi-a criticat energic jucătorii. Surprinzător, antrenorul lui ACS Poli nu s-a îndreptat împotriva arbitrilor, deşi putea primi penalty la o intervenţie asupra lui Andrei Artean.

Ionuţ Popa a avut o izbucnire nervoasă la finalul meciului Juventus - ACS Poli 1-1. Antrenorul echipei timişorene şi-a atacat dur jucătorii, pe care i-a acuzat că n-au avut determinare şi concentrare. Popa spune că nu le va da liber, deşi campionatul este oprit pentru meciurile internaţionale şi le va programa mai multe antrenamente în fiecare zi.

”Nu sunt mulţumit de echipa, nu le dau liber, o să mă răzbun pe ei fotbalistic pe ei, îi calc în picioare. Sunt tâmpiţi? Opreşti mingea şi dai pe lângă poartă... Păi dădeam gol. Eu dădeam gol. Lasă că plătesc ei. Nu cu bani, plătesc cu sudoare. L-am luat (n.r. pe Abraw) a dat gol, dar nu se poate să ratezi trei situaţii. Un vârf trebuie să dea gol. Jucătorul are tot timpul scuze, dar antrenorul plăteşte. Le dau pauză în noaptea asta, până mâine dimineaţă, când ajungem la Timişoara. O să ajungem la Timişoara, le fac un program, o să vedeţi. O să le dau acum o pizza, o să le comand icre şi după aceea să putem să ridicăm jocul. La Iaşi, tot aşa eram supărat pe echipă şi am făcut 4 antrenamente pe zi timp de vreo 3-4 zile. Şi a venit apoi primarul şi a zis că-i omor pe jucători. Dar jucătorii trebuie omorâţi câteodată. Nu la propriu, la figurat”, a declarat Ionuţ Popa pentru Telekom Sport.

Surprinzător, antrenorul lui ACS Poli a fost rezervat când a vorbit despre arbitraj. Asta deşi Andrei Artean a fost faultat în careu, dar centralul Lucian Rusandu n-a acordat nimic. Ionuţ Popa spune că trebuie să revadă faza: ”Eu sunt un antrenor cu experienţă şi cred că trebuie să dăm dreptătate arbitrilor. Şi eu mai săream la gâtul lor. Domnule, dar chiar aşa? Mă abţin să vorbesc acum despre arbitraj. Pe mine m-a arbitrat corect până acum (n.r. Lucian Rusandu). Nu ştiu dacă a fost penalty, trebuie să revăd faza”.

Afla mai multe despre: ionut popaliga 1juventusacs poli 

viewscnt
Articole similare