Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Rada exultă după ce a eliminat Viitorul din Cupă: "Este una din cele mai frumoase victorii din cariera mea"

VIDEO | Ionuţ Rada exultă după ce a eliminat Viitorul din Cupă: "Este una din cele mai frumoase victorii din cariera mea"

Cupa României

Comentarii

Ionuţ Rada (37 de ani) este un fotbalist care a câştigat titluri în România, a jucat în cupele europene şi a îmbrăcat tricoul echipei naţionale, dar victoria cu Sănătatea Cluj împotriva celor de la Viitorul Constanţa l-a făcut extrem de fericit.

"Chiar a fost un meci excepţional făcut de băieţi. Ce pot să spun? Sunt fără cuvinte. Cred că este una din cele mai frumoase victorii din cariera mea. Nu ne venea să credem pentru că Viitorul este o echipă bună, este câştigătoarea cupei", a declarat Ionuţ Rada după victoria cu 1-0 împotriva celor de la Viitorul Constanţa. 

Întrebat la flash interviu de reporterul Telekom Sport până unde vor să ajungă în competiţie, Rada şi-a adus aminte de momentele mai glorioase din cariera lui: "Îmi vine acum în minte cum eram cu Rapid în grupele UEFA când la un moment dat câştigam, câştigam şi toată lumea ne întreba ”până unde?” Nu ştiu. Vom vedea".

Rada are un titlu de campion în Liga 1 cu actuala FCSB, două Cupe ale României cu Rapid şi o Supercupă cu formaţia din Giuleşti. Cu Rapid el a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, iar cu FCSB a jucat în grupele UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: ionut radasanatatea cluj 

viewscnt
Articole similare