Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu a debutat la Inter în actualul sezon. Portarul român a fost trimis în teren de Conte în meciul cu Sampdoria

VIDEO | Ionuţ Radu a debutat la Inter în actualul sezon. Portarul român a fost trimis în teren de Conte în meciul cu Sampdoria
Comentarii

Cu Inter deja campioană încă din etapa de săptămâna trecută, Ionuţ Radu a primit şansa de a debuta în poarta echipei lui Antonio Conte.

Ionuţ Radu a debutat în poarta lui Inter în actuala stagiune din Serie A. Portarul român de 23 de ani a fost trimis în poarta campioana Italiei de Antonio Conte, la pauza meciului cu Sampdoria, când "nerazzurii" conduceau deja cu 3-1.

Acesta a fost primul meci oficial jucat de Ionuţ Radu pentru Inter, după cel din mai 2016, când românul a evoluat timp de 18 minute împotriva lui Sassuolo. De altfel, odată cu prezenţa în poartă la partida cu Sampdoria, Radu a încheiat seria neagră fără meci jucat în Serie A.

În decembrie 2019, când evolua la Genoa, portarul român juca ultima dată un meci în campionatul Italiei, chiar contra lui Inter, în timp ce, ultima sa prezenţă într-o partidă oficială data din ianuarie 2020, când Ionuţ Radu apăra poarta genovezilor într-un meci din Cupă.

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare