Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu a debutat pentru Inter în actualul sezon, Ştefan Radu a fost titular în eşecul de la Fiorentina. Rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

VIDEO | Ionuţ Radu a debutat pentru Inter în actualul sezon, Ştefan Radu a fost titular în eşecul de la Fiorentina. Rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

Serie A

Comentarii

Noua campioană din Serie A a marcat din toate poziţiile în meciul cu Sampdoria. Ionuţ Radu a jucat o repriză pentru Inter.

Inter a făcut spectacol în primul meci jucat după ce şi-a asigurat matematic titlul în Serie A, după 11 ani de pauză. "Nerazzurrii" au întâlnit-o pe Sampdoria şi nu au avut milă de adversari. Gagliardini a deschis scorul, încă din minutul 4.

Mijlocaşul a pasat apoi pentru a doua reuşită a meciului, care i-a aparţinut lui Alexis Sanchez. Pentru genovezi a înscris un fost jucător al lui Inter. Keita Balde l-a învins pe Handanovic. Scorul pauzei a fost stabilit de Alexis, care a reuşit dubla şi a ajuns la şapte goluri marcate în acest sezon. Conte i-a oferit o repriză şi lui Ionuţ Radu. Goalkeeperul român nu mai apărase în Serie A din decembrie 2019.

Radu nu a primit gol, iar colegii săi au mai înscris de două ori. Pinamonti şi Martinez au punctat, iar Inter a învins-o pe Sampdoria cu 5-1. În afara stadionului a fost sărbătoare. 3000 de fani au primit permisiunea de a celebra lângă stadion titlul cu numărul 19. 

Napoli a urcat pe loc de Champions League, cel puţin provizoriu. Echipa lui Gattuso a câştigat clar confruntarea de la Spezia, pe care a rezolvat-o încă din prima repriză. Zielinski a marcat primul, apoi a trecut în rolul de servant. Osimhen a dublat avantajul napoletanilor. Atacantul cumpărat de la Lille a reuşit dubla înaintea pauzei. Piccoli a redus din diferenţă, dar rezultatul final a fost stabilit de Lozano. Spezia - Napoli s-a încheiat 1-4.

Cu Ştefan Radu titular, Lazio a fost învinsă la Firenze şi îşi poate lua adio de la Champions League. Ambele goluri ale trupei viola au fost marcat de golgheterul Vlahovic. Sârbul a ajuns la 20 de goluri marcate în acest sezon. Fiorentina a învins-o fără prea mari emoţii pe Lazio, cu 2-0 şi a obţinut prima victorie în faţa lui Lazio după patru ani. 

Deja scăpate de grijile retrogradării, Udinese şi Bologna au remizat în confruntarea de pe Dacia Arena. De Paul a marcat unicul gol al primei reprize. Spre final, Palacio a obţinut o lovitură de la 11 metri. Orsolini a înscris şi a stabilit scorul final, 1-1.

Afla mai multe despre: inter 

viewscnt
Articole similare