Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu a rupt cu ultima apariţie. Portarul i-a surprins pe toţi în aeroport: "Vreau să le demonstrăm tuturor ce putem"

VIDEO | Ionuţ Radu a rupt cu ultima apariţie. Portarul i-a surprins pe toţi în aeroport: "Vreau să le demonstrăm tuturor ce putem"

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Radu a fost integralist în victoria obţinută de Genoa, scor 2-0, duminică, în faţa lui Juventus, iar acum a revenit în ţară pentru a se alătura naţionalei de tineret. Echipa pregătită de Mirel Rădoi va disputa două meciuri amicale, cu Spania şi cu Danemarca.

La sosirea pe aeroport, Ionuţ Radu a atras toate privirile. Portarul lui Genoa este binecunoscut pentru stilul vestimentar inedit pe care-l preferă, iar acum a impresionat pe toată lumea cu perechea sa de ochelari de soare.

"Eu mereu sunt motivat şi ştiţi şi voi chestia asta. Important este să dăm tot ce avem mai bun, să le demonstrăm tuturor tot ce am demonstrat şi până acum, că suntem o echipă şi că ne putem bate şi cu cele mai bune naţionale din Europa.

Mă bucur foarte mult că îi pot inspira şi pe alţii, pentru că eu pentru asta muncesc, să devin un exemplu bun pentru ceilalţi şi să mă ia ca exemplu şi să mă urmeze. Pentru mine este o onoare să vin să îmi reprezint ţara şi acum mai ales că avem două teste foarte importante şi trebuie să demonstrăm ce am demonstrat şi până acum" , a declarat Ionuţ Radu.

Afla mai multe despre: ionut radugenoajuventusromania 

viewscnt
Articole similare