Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu, gafă incredibilă la golul marcat de Bologna. Portarul român a avut însă câteva momente de strălucire. Vezi fazele!

VIDEO | Ionuţ Radu, gafă incredibilă la golul marcat de Bologna. Portarul român a avut însă câteva momente de strălucire. Vezi fazele!

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu a fost din nou titular pentru Genoa, în deplasarea de la Bologna, dar a greşit grav la golul din care gazdele au deschis scorul. Pe parcursul meciului, portarul de 21 de ani a alternat intervenţiile foarte inspirate cu momentele în care le-a dat emoţii fanilor şi colegilor. Bologna - Genoa s-a terminat 1-1.

Căpitanul naţionalei de tineret se bucură în continuare de încrederea antrenorului, însă a comis o eroare mare la faza din care Bologna a deschis scorul. În minutul 17, la o centrare în careu, Radu a ieşit greşit, Destro i-a luat faţa şi a marcat cu capul.

În minutul 48, la 1-1, Ionuţ Radu s-a revanşat şi a respins cu piciorul un şut foarte periculos.

În minutul 64, Ionuţ Radu a ieşit din nou greşit din poartă, dar de această dată a fost salvat de un coleg din defensivă.

În minutul 73, Radu a dat dovadă de multă stăpânire de sine şi a driblat frumos un adversar.

În minutul 87, Ionuţ Radu a avut o nouă intervenţie excelentă.

Minultul 95. Radu a încheiat meciul cu o intervenţie la un şut înşelător din lovitură liber.

Ionuţ Radu a reuşit să se impună ca titular la Genoa şi a adunat până acum 19 prezenţe. Însă, în acest timp, a primit 30 de goluri. Portarul de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune, însă a comis şi câteva greşeli grave. Cu toate acestea, cei de la Genoa i-au dat în continuare şansa să apere, mai ales că a atras atenţia mai multor cluburi importante, printre care şi Inter Milano, care l-ar vrea înapoi.

Afla mai multe despre: ionut radugenoabolognaserie a 

viewscnt
Articole similare