Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu, în lacrimi după o performanţă istorică a naţionalei U21: "Da, sunt nebun!" Ce l-a surprins pe căpitanul tricolorilor mici

VIDEO | Ionuţ Radu, în lacrimi după o performanţă istorică a naţionalei U21: "Da, sunt nebun!" Ce l-a surprins pe căpitanul tricolorilor mici

Echipa națională

Comentarii

Portarului selecţionatei lui Rădoi a fost extrem de emoţionat când a auzit că fanii au sărbătorit în România ca pe vremuri după ce echipa de tineret a făcut pasul către penultima fază a competiţiei.

Românii s-au bucurat după 19 ani pentru calificarea unei naţionale în faza eliminatorie a unui turneu final.
 
"Nu pot să cred că au ieşit oamenii pe străzi. Nu cred, nu ştiu ce să zic. E ceva de piele de găină, pentru că şi cum le-am zis şi băieţilor în vestiar, noi ne-am ridicat din nimic şi am ajuns în top patru echipe în Europa din nimic şi uite că...pentru noi e incredibil şi nu ne oprim aici, pentru că vrem cât mai mult, vrem să ne depăşim pe noi" a spus Ionuţ Radu la finalul partidei cu Franţa. 
 
Ionuţ Radu îşi aduce aminte cum a început drumul spre topul fotbalului european. 
 
"Dacă daţi puţin timpul în spate, la meciul cu Ţara Galilor, când am zis că venim la European să facem o surpriză şi să fim o surpriză aţi spus că sunt nebun. Aveţi dreptate, sunt nebun, dar ştiu ce poate această echipă, ştiu ce spirit e înăuntrul echipei şi vă spun în continuare să ne susţineţi, pentru că avem nevoie de voi şi o să fim cu adevărat surpriza europeanului. Deja suntem în top patru echipe naţionale din Europa, ceea ce e un lucru extraordinar pentru noi. Este un obiectiv împlinit, dar nu îndeplinit până la capăt. Acum trebuie să ne bucurăm de această realizare, dar de mâine trebuie să ne recuperăm cât mai bine, pentru că ne aşteaptă un meci de foc. O să fie bine. Întotdeauna să gândiţi pozitiv, să nu vă mai fie frică de nimic, pentru că cu această naţională se poate realiza imposibililul" a mai spus goalkeeperul. 
 
Portarul a fost atât de bine dispus la final încât s-a ţinut şi de glume. 
 
"Singura chestie care îmi vine în cap acum e că trebuie să îl sun pe bunicul meu şi să îi spun că nici vara viitoare nu mă duc la ţară. Sunt foarte fericit, am realizat ceva incredibil şi sunt foarte mândru de această echipă, sunt foarte mândru de suporterii care ne-au susţinut. Îmi pare rău pentru italieni, dar mai bine să plângă mamele lor decât mamele noastre" a mai declarat căpitanul tricolorilor mici. 
 
 

Afla mai multe despre: româniatineretionuţ radu 

viewscnt
Articole similare