Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu, mesaj motivaţional pentru românii de pretutindeni: "Ne vom revedea şi vom şti că am învins!"

VIDEO | Ionuţ Radu, mesaj motivaţional pentru românii de pretutindeni: "Ne vom revedea şi vom şti că am învins!"
Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani), portarul Parmei, a transmis un mesaj tuturor românilor de pretutindeni. Fostul căpitan al naţionalei de tineret se află în Italia, în autoizolare, ţară cea mai afectată de Coronavirus în Europa.

Radu le-a mulţumit medicilor care se luptă să salveze vieţi şi i-a îndemnat pe români să stea în casă pentru ca această pandemie să treacă cât mai repede. Cunoscut pentru discursurile sale de dinainte de meciuri, Ionuţ Radu a încercat să transmită un mesaj motivaţional.

"Ne vom revedea şi vom şti că am învins!", sunt doar câteva dintre cuvintele rosiste de Ionuţ Radu într-un videoclip făcut pentru FRF.

Cu discursurile sale motivaţionale, dar şi cu multă muncă, Radu şi colegii de la naţionala U21 a României au făcut istorie în vara lui 2019, când au ajuns în semifinalele Euro 2019 şi au calificat România la Jocurile Olimpice după 56 de ani.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe